Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieDe luxe en subtiele blauwe badkamer

De luxe en subtiele blauwe badkamer

De blauwe badkamer begint steeds populairder te worden, het wordt tijd dat jij meer over deze stijl gaat leren! De blauwe badkamer is een prachtige en luxe stijl die in iedere badkamer zijn eigen bijdrage heeft. Daarnaast is blauw de kleur van rust en ruimte, perfect voor in de badkamer! Lees snel verder en ontdek alle mogelijkheden en voordelen.

Waarom een blauwe badkamer?

Kiezen voor blauw in jouw badkamer levert een prachtig resultaat op. Maar daarnaast biedt het nog andere voordelen. Blauw is bijvoorbeeld één van de beste kleuren die je kunt toevoegen aan jouw badkamer. Deze kleur houdt de ruimte fris, koel en ruimtelijk maar biedt toch een gevoel van geborgenheid, vertrouwen en veiligheid. Dat is dus een goede basis om lekker te kunnen ontspannen! 

Blauw in de badkamer werkt complementair met allerlei verschillende badkamer stijlen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Scandinavisch: Pastel blauw is een prachtige toevoeging aan de Scandinavische badkamer. Het koele en lichte blauw past perfect bij de witte en houten aspecten die bij de Scandinavische badkamer horen. Je vrolijkt je badkamer op door een kleur toe te voegen, maar behoudt de strakke en ruimtelijke stijl!

blauwe badkamer

  • Industrieel: Denim, ook wel spijkerbroek blauw, past helemaal bij de stoere industriële stijl. Maak een mix van matzwarte en denim gekleurde tegels in combinatie met goeden details en accessoires. Super stoer en luxe!
  • Luxe: Een donkere tint blauw gecombineerd met gouden details straalt enorm veel luxe uit. Deze combinatie werkt zo goed omdat het naast luxe, ook klasse en moderniteit uitstraalt. Deze combinatie is één van de populairste en meest gevraagde voor in het interieur. 

Blauw voor iedere liefhebber

Zo zie je maar, er zijn dus ontzettend veel mogelijkheden met blauw! Daarbij komt kijken dat, omdat deze trend zo populair is, er ook veel aanbod is. Kom eens kijken in één van onze showrooms!  Daarnaast willen wij jou ook online zoveel mogelijk inspireren. Dit doen wij door middel van een inspiratiemagazine. Je kunt deze hier aanvragen. 

blauwe badkamer

Kom langs bij Sanistunter

Kom je er even niet uit en wil je advies over jouw nieuwe (blauwe) badkamer? Bij Sanistunter geven wij jou graag advies op badkamer gebied. Twijfel niet en kom eens langs in één van onze showrooms. Wil je zeker weten dat er iemand voor je klaar staat op een tijd en showroom naar keuze? Maak dan een afspraak.

Ontvang een waardecheque t.w.v. € 500,-

Bij uw aanvraag van een gratis inspiratiemagazine.

Inspiratiemagazine

Vul hieronder uw gegevens in om het gratis inspiratiemagazine aan te vragen.

Vestiging
Inspiratiemagazine