Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieDe meest onmisbare badkameraccessoires

De meest onmisbare badkameraccessoires

De basis van jouw nieuwe badkamer is helemaal af, de meubels staan erin en de tegels zijn gezet. Toch mist er iets, namelijk; badkameraccessoires. Je maakt je badkamer helemaal af met de mooiste accessoires! Maar welke passen er bij jou en welke bieden echt een toevoeging aan de rest van je badkamer? Ontdek het in dit blog!

Basis badkameraccessoires

Bij Sanistunter hebben we een ontzettend uitgebreid aanbod aan badkameraccessoires. Er zijn een aantal van deze accessoires die echt niet kunnen ontbreken in jouw badkamer. Dit zijn bijvoorbeeld:

  • Toiletborstels/toiletborstel houders
  • Afvalemmers
  • Toiletrol/toiletrol houders
  • Handdoek houders
  • Zeep dispenser
  • Houder voor de tandenborstels

badkameraccessoires

Deze basis accessoires kunnen niet ontbreken uit jouw badkamer en zijn vooral op praktisch gebied niet te missen. Naast deze basis accessoires zijn er ook een redelijk aantal badkameraccessoires die je niet per se nodig hebt maar die de badkamer ervaring wel extra prettig maken.

Aquasound; dat klinkt als muziek in de oren

Aqua-sound speakers zijn geluidsinstallaties voor in de badkamer. Het is een waterdicht systeem en het maakt gebruik van wifi en bluetooth. Zo kun je dus jouw eigen muziek afspelen in je badkamer zonder bang te zijn voor waterschade. Vaak worden de speakers in het plafond of de muren gemonteerd voor optimaal geluid. Het bedieningspaneel wordt op een strategische plek in de badkamer geplaatst, zodat deze makkelijk en ten alle tijden bediend kan worden. De keuze op gebied van muziek is reuze. Je kunt zelfs jouw favoriete radiozenders toevoegen.

De sunshower

De Sunshower trend kwam al op eind 2018, maar is een absolute must-have voor 2019. Een sunshower is een douche met infrarood- en UV-lamp. De UV-lamp zorgt voor de aanmaak van vitamine D, net als de zon en geeft ons dus energie! Daarnaast verwarmt de infrarood straling het lichaam, dit werkt heerlijk ontspannend en is ook verlichtend tegen eventuele pijn. Een Sunshower kan á la 2019 dus eigenlijk niet ontbreken in jouw badkamer.

badkameraccessoires

Sanistunter voor al jouw badkameraccessoires

Op zoek naar badkameraccessoires? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij geven deskundig advies over sanitair of over andere vraagstukken die je hebt op het gebied van badkamers. Kom eens langs in één van onze showrooms en ontmoet onze sanitair specialisten. Je kunt ook alvast een afspraak maken in een vestiging bij jou in de buurt.

 

Ontvang een waardecheque t.w.v. € 500,-

Bij uw aanvraag van een gratis inspiratiemagazine.

Inspiratiemagazine

Vul hieronder uw gegevens in om het gratis inspiratiemagazine aan te vragen.

Vestiging
Inspiratiemagazine