Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieDe tegel trends voor 2020

De tegel trends voor 2020

Ben jij toe aan een nieuwe look in jouw badkamer? De kans is groot dat je dat kunt realiseren met nieuwe tegels. Men wordt steeds creatiever in het gebruik van tegels en stelt de mooiste combinaties samen. In dit inspiratie blog behandelen we de mooiste combinaties en tegel trends voor 2020. Lees snel verder!

Visgraat tegels

Met visgraat tegels kun je de mooiste combinaties creëren. Visgraat tegels zorgen voor een luxe ogende badkamer met een tintje speelsheid. Een prachtige combinatie voor in de badkamer en daarom ook geliefd bij velen. Visgraat tegels trekken daarnaast ook de aandacht naar de zijkanten van de badkamer, dit komt door de diagonale ligging van de tegels. Dit zorgt ervoor dat jouw badkamer automatisch groter oogt. Dat is al helemaal iets wat veel mensen verlangen. Deze prachtige tegeltrend is mooi als vloer of als eyecatcher op de wand. Je kiest dan een wand uit die extra mag opvallen en vult deze met een prachtig visgraat design!

tegel trends 2020

De natuursteen tegel trend

Natuursteen is prachtig in de badkamer en ook nog eens super duurzaam. Indien je het goed verzorgt kan natuursteen tientallen jaren meegaan in de originele staat. Vooral marmer is ontzettend populair geworden en gebleven. Deze luxe stenen zijn een investering, maar dan valt er ook te spreken over de kwaliteit! Wil je wat minder uitgeven? Dan kun je ook kiezen voor kunststoffen tegels die het effect van marmer nabootsen. Deze zijn makkelijker in onderhoud en goedkoper!

Marokkaanse tegels

Kleine tegels met een vrolijke kleur die een opvallende twist geven aan jouw badkamer. Tegel trends zoals deze zijn vrolijk en heerlijk zomers. Echter durft niet iedereen de stap naar zo'n opvallende tegel te maken. Als je hierover inzit kun je er ook voor kiezen om slechts één wand, of enkel de achterwand naast bijvoorbeeld het bad te versieren met deze prachtige tegels. Er zijn genoeg mogelijkheden, dus laat jouw creativiteit de vrije loop nemen! 

tegel trends 2020

Kunststof: eindeloze mogelijkheden

Badkamertegels van bijvoorbeeld hout, beton of marmer kunnen duur uitvallen. Gelukkig kunnen we met kunststof ontzettend goede nabootsingen maken. Kunststof marmer is met het blote oog bijna niet te onderscheiden van een marmeren tegel, maar is wel een stuk goedkoper! Wij zien dus steeds vaker dat mensen kiezen voor de kunststoffen versie van een materiaal. 

Tegel trends bij Sanistunter

Je bent altijd welkom in onze luxe showrooms voor de nieuwste tegel trends en deskundig advies. Je kunt ook direct een afspraak maken in een vestiging bij jou in de buurt, of telefonisch contact met ons opnemen. Wil je thuis alvast wat meer inspiratie opdoen? Klik door naar onze andere inspiratieblogs!

Ontvang een waardecheque t.w.v. € 500,-

Bij uw aanvraag van een gratis inspiratiemagazine.

Inspiratiemagazine

Vul hieronder uw gegevens in om het gratis inspiratiemagazine aan te vragen.

Vestiging
Inspiratiemagazine