Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieDe witte badkamer: Basic en ruimtelijk

De witte badkamer: Basic en ruimtelijk

Je kunt niet fout gaan met een witte badkamer. De witte badkamer heeft vooral harten gewonnen door de ruimtelijkheid die je kunt creëren met wit. Meer over de voordelen en de mogelijkheden lees je in dit blog volledig gewijd aan deze tijdloze badkamerstijl.

Ruimtelijkheid en licht

Wit is zo populair in de badkamer omdat het licht weerkaatst en daarmee de badkamer groter laat ogen. De badkamer is in veel gevallen één van de kleinste kamers in huis. Je zorgt er met een witte basis dus voor dat jouw nieuwe badkamer een stuk ruimer en lichter oogt. Daarnaast kun je met minder badkamerverlichting toe door de weerkaatsing van natuurlijk licht.

witte badkamer

Tip: De natuurlijke lichtinval is vaak wel de mooiste lichtbron. Probeer daarom in ieder geval één raam in je badkamer te plaatsen. Dit is ook nog eens beter voor de ventilatie in de badkamer.

Oneindig combineren

Wit is altijd goed en oneindig te combineren met andere kleuren of materialen, alles komt mooi uit op een witte achtergrond. Vooral natuurlijke materialen zijn heel mooi en versterken de rustige sfeer in de badkamer. Hierbij kun je denken aan natuursteen, hout of beton. Maar ook de Urban Jungle trend past perfect binnen een witte badkamer. Op deze manier voeg je subtiel kleur toe en haal je de ruimtelijkheid niet uit de badkamer.

Tijdloos

Ten slotte is een witte badkamer tijdloos. Als je kiest voor een witte basis kun je later altijd nog accessoires in een andere sfeer toevoegen. Als je die zat bent kun je overgaan op andere accessoires. Je behoudt dus de tijdloze basis en kan dit altijd nog opvrolijken naar hoe jij je voelt! 

De mogelijkheden voor een witte badkamer

Je kunt met een witte badkamer ontzettend goed variëren. Kies voor een witte basis met witte accessoires voor een hypermoderne sfeer. Of kies voor houten details als je wilt genieten van een landelijke en romantische stijl. Voeg een aantal matzwarte details toe en jouw badkamer is ineens industrieel. Zo je maar, met een witte basis kun je nog steeds alle kanten op!

witte badkamer

Vind jouw nieuwe witte badkamer bij Sanistunter

Ben je toe aan een nieuwe (witte) badkamer? Sanistunter is jouw badkamerspecialist met iedere week prachtige aanbiedingen. Ben je toch nog niet helemaal overtuigd welke stijl je wilt, of zoek je deskundig advies? Kom langs in één van onze badkamer showrooms door heel Nederland of maak een afspraak!

Ontvang een waardecheque t.w.v. € 500,-

Bij uw aanvraag van een gratis inspiratiemagazine.

Inspiratiemagazine

Vul hieronder uw gegevens in om het gratis inspiratiemagazine aan te vragen.

Vestiging
Inspiratiemagazine