Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieEen badkamer met baddouche combinatie!

Een badkamer met baddouche combinatie!

Een baddouche combinatie is perfect wanneer je een badkamer hebt  waarin de ruimte beperkt is. Je kunt door middel van het samenvoegen van een bad én een douche, flink ruimte besparen. Dit en meer lees je in dit inspiratieblog! 

De voordelen van een baddouche combinatie

  • Ruimte besparend: Een baddouche heeft als groot voordeel dat het flink ruimte bespaart. Dit is dan ook de meest voorkomende reden dat deze combinatie wordt aangeschaft. 
  • Kosten: Een baddouche combi scheelt aanzienlijk in prijs. Een baddouche is misschien duurder dan een los bad of een losse douche, maar koop je apart een bad én apart een douche, krijg je een hoger kostenplaatje. 
  • Populariteit: Baddouche combinaties zijn erg populair en dat weten ook de fabrikanten. Met als voordeel dat er tegenwoordig talloze mogelijkheden, stijlen en opties zijn waaruit je kunt kiezen. 

baddouche

Badkamer spatvrij houden

Kies je voor een baddouche, wordt er standaard geen douche-scherm bijgeleverd. Houd hier rekening mee wanneer je niet wilt dat je gehele badkamer nat wordt gespetterd wanneer iemand staat de douchen. De meest gekozen oplossing hiervoor is een douche-scherm. Deze hebben we bij Sanistunter in vele varianten. Je kunt ook kiezen voor een goedkopere optie zoals een douchegordijn, ook deze doet prima zijn werk.   

Lage instap bij baddouche combinaties

Ook voor mensen die minder mobiel zijn of moeite hebben met de hoge instap is een baddouche cobinatie niet gelijk afgeschreven.

Er zijn namelijk ook varianten van een baddouche combi waarin er een lage instap is gecreeërd. Deze instap kan via een deur waterdicht worden afgesloten. Ideaal!

baddouche

Advies van Sanistunter

Twijfel jij over het aanschaffen van een baddouche combiantie en wens je deskundig advies? Onze badkamerspecialisaten denken met je mee. Maak online een afspraak in één van onze 30 showrooms in Nederland.

Wij zijn jouw specialist omtrent badkamers. Heb je jouw ideale badkamer al in gedachten? Vraag dan in één van onze badkamer showrooms om een gratis 3D ontwerp. Deze maken wij graag voor je. Zo kun je met eigen ogen zien hoe jouw badkamer er in werkelijkheid uit komt te zien.

 

Ontvang een waardecheque t.w.v. € 500,-

Bij uw aanvraag van een gratis inspiratiemagazine.

Inspiratiemagazine

Vul hieronder uw gegevens in om het gratis inspiratiemagazine aan te vragen.

Vestiging
Inspiratiemagazine