Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieEen luxere badkamer met nieuwe spiegel

Een luxere badkamer met nieuwe spiegel

Een spiegel is niet weg te denken uit de badkamer. Iedereen kijkt gemiddeld een half uur per dag in de spiegel! Je poetst je tanden voor de badkamer spiegel en ook tijdens het doen van je haar of make-up kan het niet ontbreken. Wist je echter ook dat je jouw badkamer luxer kunt laten ogen door het toevoegen van een spiegel? Lees snel door en ontdek alles over spiegels!

Opvallende vormen

Je kunt een eyecatcher van jouw spiegel maken door te kiezen voor een opvallende vorm. Vooral de ronde spiegels zijn de laatste tijd erg populair. Toch is het zaak om te kiezen voor een spiegel die bij jou en jouw badkamer past. Een rechthoekige badkamer spiegel staat bijvoorbeeld mooier in een moderne stijl. Een ovale of ronde spiegel past beter thuis in een landelijke of klassieke badkamer.

Spiegelkasten

Daarnaast kun je jouw badkamer upgraden door te kiezen voor spiegelkasten. Spiegelkasten zorgen ervoor dat je nog meer kwijt kunt in jouw badkamer. 

badkamer spiegel

Men kiest vaak voor hangende spiegelkasten boven de wastafel. Daarmee ziet de badkamer er leger, schoner en moderner uit én heb je al jouw spullen snel bij de hand. Deze optie is ideaal voor badkamers met niet heel veel opbergmogelijkheden, zo creëer je gemakkelijk een extra kast zonder dat je daar kostbare badruimte voor op hoeft te geven. Benieuwd? Bekijk ons aanbod aan spiegelkasten hier.

Badkamer spiegels met LED-verlichting

Een hele moderne manier om jouw badkamer spiegel net dat beetje extra te geven is met LED-verlichting. Dit staat niet alleen heel mooi en modern maar is ook super handig.

badkamer spiegel

Het zorgt ervoor dat je altijd goed licht hebt, ook op die dagen dat het natuurlijke licht je in de steek laat. Ideaal voor als je precisiewerk moet doen, zoals scheren of het indoen van contactlenzen. Bekijk ons assortiment aan badkamer spiegels met LED-verlichting hier.

Advies en inspiratie bij Sanistunter

Je kunt in onze luxe showrooms altijd terecht voor badkamer inspiratie en deskundig advies. Je kunt ook direct een afspraak maken in een vestiging bij jou in de buurt. Vraag in één van onze sanitair showrooms om een gratis 3D tekening. Zo kun je precies zien hoe je nieuwe badkamer eruit gaat zien en kun je middels een VR- bril zelfs door de ruimte lopen. Geen verrassingen dus achteraf!

Meer inspiratie opdoen? Klik door naar onze andere inspiratieblogs!

Ontvang een waardecheque t.w.v. € 500,-

Bij uw aanvraag van een gratis inspiratiemagazine.

Inspiratiemagazine

Vul hieronder uw gegevens in om het gratis inspiratiemagazine aan te vragen.

Vestiging
Inspiratiemagazine