Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieHaal de winter sfeer in jouw badkamer

Haal de winter sfeer in jouw badkamer

Met de koude dagen in aantocht, maken we het graag lekker knus en warm in huis. De badkamer is met een uitgelezen plek waar het aangenaam warm mag zijn. Hier kunnen we ons terugtrekken en heerlijk ontspannen na een lange dag. Een beetje extra warmte in de badkamer tijdens de wintermaanden is dus zeker prettig. Hoe kun je, je badkamer voorbereiden op de winter? Wij geven je hier een aantal verschillende opties.

Sunshower

Met de Sunshower haal je de zon in huis; je kan hiermee tijdens het douchen genieten van een ontspannende zonnebank in jouw eigen badkamer. Een Sunshower in de badkamer heeft veel voordelen tijdens de winter doordat deze twee verschillende soorten licht geeft, namelijk:

  • Infrarood licht
  • UV-licht

Infrarood licht werkt ontspannend, stimuleert de bloedsomloop en verlicht pijn. Dit licht is heerlijk als je last hebt van stijve spieren of gewrichten. Daarnaast geven Sunshowers een verantwoorde hoeveelheid UV-licht af. Dit licht stimuleert de aanmaak van vitamine D; een vitamine waar we in de winter vaak tekort van aanmaken als we veel binnen zitten. Je krijgt tevens een gezonde kleur en je voelt je energieker. Kortom: met een Sunshower in uw badkamer ben je helemaal voorbereid op de winter.

winter badkamer

Sunshowers bestaan in verschillende maten en vormen. Zo bestaan er full body Sunshowers, die het hele lichaam verzorgen en meer compacte modellen, die speciaal ontwikkeld zijn voor de onderrug. Sunshowers kunnen ingebouwd worden in de wand naast de douche én bestaan tevens in opbouw vorm. Zo kan je ook een Sunshower voor jouw bestaande badkamer kiezen, zonder alles te hoeven verbouwen.

Badmat

Als je net uit een warm bad of onder de warme douche vandaan komt, is het niet prettig als je direct op een koude vloer stapt. Om dit te voorkomen, kan je gebruik maken voor een badmat. Ook bij het toilet kunt u een mat plaatsen, voor nog meer comfort in de badkamer. Het is een kleine aanpassing, maar je badkamer zal direct een stuk warmer aanvoelen.

Geurkaarsen en andere accessoires

Tot slot kun je jouw badkamer knusser maken door accessoires te plaatsen. Kaarsen zijn bijvoorbeeld goede sfeermakers en zorgen voor extra luxe wanneer jij een bad neemt. Pas de kleuren van de kaarsen altijd af op de stijl in de badkamer. Je kunt ook voor geurkaarsen kiezen en op deze manier een rustgevende of verkwikkende sfeer creëren.

Andere accessoires als zeepjes of beeldjes kunnen ook zeker bijdragen aan een warme uitstraling van uw badkamer. Hierin kan je eindeloos creatief zijn.

Sanistunter is winterklaar

Wil je meer informatie over hoe je jouw badkamer winterklaar kan maken? Of heb je vragen over badkamers en sanitair in het algemeen? Kom dan eens langs in één van onze sfeervolle showrooms bij jou in de buurt. Wij helpen je graag met persoonlijk en deskundig advies. Je kunt ook een afspraak maken bij één van onze badkamerspecialisten of contact opnemen met één van onze vestigingen.

Ontvang een waardecheque t.w.v. € 500,-

Bij uw aanvraag van een gratis inspiratiemagazine.

Inspiratiemagazine

Vul hieronder uw gegevens in om het gratis inspiratiemagazine aan te vragen.

Vestiging
Inspiratiemagazine