Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieHoe jouw badkamer kraan kan dienen als eyecatcher?!

Hoe jouw badkamer kraan kan dienen als eyecatcher?!

De badkamer kraan is al een aantal jaren een belangrijke trend. Er wordt steeds meer geëxperimenteerd met kleuren, vormen en materialen. Super leuk, vinden wij! Het biedt namelijk kansen, nieuwe mogelijkheden en verrassende combinaties! Wij lichten er in dit inspiratie blog een aantal voor je uit. Zo kun jij ook inspiratie opdoen voor jouw nieuwe droom badkamer!

De kraan als badkamer trend

Misschien onverwacht, maar de badkamer kraan is onderhand één van de belangrijkste badkamer trends geworden. Deze trend is voor iedereen haalbaar aangezien het betaalbaar is en relatief makkelijk te installeren. Super dus, ook voor jou! Deze trend is in te richten op een aantal manieren. Wij lichten het graag even voor je uit!

Matte kranen

Een matte kraan heeft een stoer en industrieel effect. Het maakt vele badkamers een stukje moderner en stijlvol. Men kiest veelvoudig voor de matzwarte kraan. Deze is in de afgelopen jaren zeer populair geworden. Vooral in een, met name, witte badkamer biedt de matzwarte kraan een prachtig contrast aan jouw badkamer. badkamer kraan

Metalen kranen

Een andere goede manier om op te vallen is met een badkamer kraan met een metalen tint. Dan heb ik het natuurlijk niet over de algemene zilveren kraan, maar over koperen, gouden en roségouden tinten. Deze kranen maken jouw badkamer luxer, moderner en geven het een warme sfeer. Ideaal dus voor als de rest van jouw badkamer wat koeler is. 

Opvallende vormen

Houdt je het liever bij een subtiele kleur? Ook begrijpelijk! Dan kun je alsnog opvallen met de vorm van jouw badkamer kraan. Kies voor een lange uitloop met prachtige ingebouwde hendels. Of kies voor een moderne stijl en laat de kraan inbouwen in de badkamer wand. 

De badkamer kraan aanpassen op jouw stijl

Als je kiest voor een opvallende kraan, dan biedt deze een contrast aan de rest van je badkamer maar past hij tegelijkertijd ook in de stijl van je sanitair. Heb je een lichte badkamer? Dan doen mat zwarte, roségouden of bronzen badkamer kranen het ontzettend goed. Heb je een donkere badkamer dan kun je het best kiezen voor mat wit of goudkleurige kranen.

badkamer kraan

Tip: Het is het mooist als de gehele badkamer in dezelfde stijl is ingericht. Om een mooie eenheid te creëren kun je alle kranen, bijvoorbeeld de douchekop en de badkraan, dezelfde uitstraling geven. Dit zorgt voor een ruimer ogende badkamer!

Badkamer trends bij Sanistunter

Voor meer inspiratie of advies op het gebied van de laatste badkamer trends kun je terecht in één van onze showrooms verspreid door heel Nederland. Je kunt altijd binnenlopen of alvast online een afspraak maken. Liever inspiratie opdoen zonder de deur uit te hoeven? Vraag dan ons gratis inspiratiemagazine aan, bomvol met de laatste trends.

 

Ontvang een waardecheque t.w.v. € 500,-

Bij uw aanvraag van een gratis inspiratiemagazine.

Inspiratiemagazine

Vul hieronder uw gegevens in om het gratis inspiratiemagazine aan te vragen.

Vestiging
Inspiratiemagazine