Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieHoe maak je jouw badkamer extra luxe?

Hoe maak je jouw badkamer extra luxe?

Een luxe badkamer is de basis van een plek waar je tot rust kunt komen en kunt ontspannen. In dit inspiratieblog bieden wij jouw informatie en tips om jouw badkamer zo luxe mogelijk te maken. Ook als je jouw badkamer al hebt ingericht kun je het hier en daar wat luxueuzer maken!

1. Een opgeruimde badkamer is een luxe badkamer

De belangrijkste tip gaat om het creëren van rust en ruimte in de badkamer. Rust en ruimte zijn de eerste kenmerken van een luxe badkamer. Door de ruimte lijkt jouw badkamer groter en aantrekkelijker! Daarnaast kun je pas echt ontspannen in luxe als jouw badkamer lekker opgeruimd is. Het is daarom een aanrader om in de badkamer te kiezen voor 'less is more'. De badkamer is vaak al een kleinere ruimte en deze ruimte dient goed benut te worden. Ten slotte is het aan te raden te kiezen voor een aantal badkamermeubels met gesloten lades of kastjes. Hier kun je alle losse spullen in opbergen zonder dat jouw badkamer rommelig lijkt. 

luxe badkamer

2. Laat jouw badkamer groter ogen

Om een luxe badkamer te creëren is een groter ogende badkamer mooi. Dit kun je doen door te kiezen voor grote tegels met weinig voegen, een lichte basis en veel natuurlijk licht. Wil je meer informatie over het groter laten ogen van jouw badkamer? Wij schreven er een blog over. Lees hier meer!

3. Gouden accenten

Voor ultieme luxe is het toevoegen van gouden accenten en fijn extraatje. Goud, of rosé-goud, is sowieso de laatste tijd ontzettend populair in badkamers. Maar het geeft ook een extra luxe uitstraling. Vooral als er meerdere accenten in de badkamer matchen. Denk aan gouden kranen, zeeppompjes en kaarsen. Dit maakt een mooi luxe geheel. 

luxe badkamer

4. Vervang oude badkamer accessoires

Een andere gemakkelijke tip is het vervangen van oude accessoires. Geef jouw badkamer eens een nieuwe badmat, een nieuw zeeppompje en een nieuw handdoek rek. Als je dit extra luxueus wilt maken, kun je het best kiezen voor accessoires die bij elkaar passen!

Kom langs bij Sanistunter voor jouw luxe badkamer!

Wil je graag meer weten over de luxe badkamers of inspiratie opdoen in onze showrooms? Kom dan eens langs in één van onze badkamer showrooms door heel Nederland.

Wil je persoonlijk advies over jouw nieuwe badkamer of badkamertegels? Wij kunnen je helpen! Onze badkamerspecialisaten denken met je mee. Maak een afspraak in één van onze showrooms in Nederland.

Ontvang een waardecheque t.w.v. € 500,-

Bij uw aanvraag van een gratis inspiratiemagazine.

Inspiratiemagazine

Vul hieronder uw gegevens in om het gratis inspiratiemagazine aan te vragen.

Vestiging
Inspiratiemagazine