Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieIdeeën voor het kleuren van jouw badkamer!

Ideeën voor het kleuren van jouw badkamer!

Wil je jouw badkamer wat kleurrijker inrichten? Je bent niet alleen. Steeds vaker zien we opvallende kleuren terugkomen in de badkamer. Niet alleen op de wanden en vloeren, maar ook in de meubels en accessoires zien we steeds meer kleur. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw badkamer? Lees snel verder!

De basis van jouw badkamer kleuren

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het kleuren van jouw badkamer. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor waterdicht behang. Behang in de badkamer kan al snel zorgen voor een kleurrijke toevoeging. Kies je voor één kleur, voor een printje of een combinatie van beide? Alles is mogelijk.

badkamer kleuren

Naast behang kun je met tegels ook kleur toevoegen in jouw badkamer. Dit kan met gekleurde wand- en vloertegels en met mozaïek tegels. Met behulp van mozaïek kun je gemakkelijk een bepaalde sfeer toevoegen aan jouw badkamer. Bekijk ons aanbod aan badkamer tegels in onze showrooms.

Als je kiest voor een gekleurde basis dan is het vaak mooi om de meubels van jouw badkamer een natuurlijk kleurenpalet te geven.

Gekleurde meubels en accessoires

Trekt het jou niet zo aan om de gehele badkamer een kleur te geven? Kies dan voor het kleuren van een paar aspecten. Hierbij kun je denken aan gekleurde wasbakken, kranen, toiletten, baden en radiatoren. Vooral kranen zijn zeer populair om in een kleur te kiezen. Deze trend én vele andere lees je in ons trendblog voor 2020

badkamer kleuren

De gekleurde meubels en accessoires komen het best tot hun recht als zij in hetzelfde kleurenthema passen. Stel deze op voorhand samen zodat je een georganiseerd kleurenpatroon krijgt. Als er niet is nagedacht over de gebruikte kleurencombinaties kan dit nog wel eens voor ongewenste resultaten zorgen. Vind je dit lastig? Overleg dan met één van onze badkamerspecialisten.

Kleuren in een kleine badkamer

Wanneer je een kleinere badkamer hebt, kun je beter niet teveel kleur gebruiken. Je hebt dan namelijk de kans dat de ruimte nog kleiner aanvoelt. Probeer vooral pastelkleuren te gebruiken zodat de badkamer ruimtelijk oogt. Pastelkleuren zijn vrolijke kleuren vermengd met wit. Dit maakt de kleur lichter en zachter. Perfect voor in de badkamer!

Badkamer inspiratie bij Sanistunter

Bij Sanistunter bieden wij jou de mooiste badkamers aan! Heb je vragen over het kleuren van jouw badkamer of over de beste kleurcombinaties? Wij helpen je graag! Je kunt terecht in één van onze showrooms door heel Nederland. Kom gewoon binnen lopen of maak online alvast een afspraak.

 

Ontvang een waardecheque t.w.v. € 500,-

Bij uw aanvraag van een gratis inspiratiemagazine.

Inspiratiemagazine

Vul hieronder uw gegevens in om het gratis inspiratiemagazine aan te vragen.

Vestiging
Inspiratiemagazine