Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieJouw badkamer transformeren zonder verbouwing

Jouw badkamer transformeren zonder verbouwing

Wil je jouw badkamer transformeren maar heb je geen tijd of geld voor een verbouwing?  Logisch, soms ben je echt even toe aan iets nieuws zonder al te veel gedoe. In dit inspiratie blog geven wij jou tips voor een nieuwe look in jouw badkamer zonder dat je hoeft te verbouwen of grote ingrepen hoeft te moet doen.

1. Jouw badkamer transformeren met accessoires

Deze tip is de meest gekozen oplossing voor het transformeren van badkamers. Je kunt lekker creatief bezig zijn en er is veel ruimte voor variatie. Door accessoires toe te voegen of juist weg te halen creëer je een totaal andere uitstraling in jouw badkamer.

badkamer

Heb jij een landelijke badkamer? Dan kun je accessoires als spiegels, handvaten, maar ook kleinere accessoires zoals zeeppompjes of een badmat vervangen door moderne accessoires voor een andere look. Of probeer het eens precies andersom. Je zult zien dat je jouw badkamer op die manier een hele andere sfeer geeft. 

2. Vernieuw de douchekop

Je kunt kleine onderdelen van jouw badkamer wel vervangen om een nieuwe uitstraling te creëren. Hierdoor zet je niet de gehele badkamer op zijn kop maar worden kleine aspecten wel aangepakt. Een gemakkelijke optie is het vervangen van de douchekop. Dit kun je gemakkelijk zelf doen en het geeft een esthetisch, maar ook praktisch, voordeel. Jouw doucheruimte ziet er namelijk weer uit als nieuw en je kunt kiezen voor een douchekop met bijvoorbeeld een massage stand of andere luxe snufjes.

3. Een likje verf

Een likje verf doet wonderen, ook in je badkamer! En dit hoeven niet perse de wanden te zijn (want deze zijn vaak betegeld) maar denk bijvoorbeeld eens aan je badmeubel of het plafond! 

badkamer meubel

Kom langs bij Sanistunter!

Wil je graag meer weten over het transformeren van jouw badkamer zonder verbouwing of inspiratie opdoen in onze showrooms? Kom dan eens langs in één van onze badkamer showrooms door heel Nederland.

Wil je persoonlijk advies over jouw nieuwe badkamer of badkamertegels? Wij kunnen je helpen! Onze badkamerspecialisaten denken met je mee. Maak een afspraak in één van onze showrooms in Nederland.

Ontvang een waardecheque t.w.v. € 500,-

Bij uw aanvraag van een gratis inspiratiemagazine.

Inspiratiemagazine

Vul hieronder uw gegevens in om het gratis inspiratiemagazine aan te vragen.

Vestiging
Inspiratiemagazine