Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieJouw droom douche!

Jouw droom douche!

Hoe vind je jouw droom douche en hoe weet je welke douche bij jou past? Het kiezen van een douche is ingewikkeld omdat er verschillende typen bestaan. 

  • Inloopdouche
  • Douchecabine
  • Baddouche combinatie

Wij lopen al deze typen af en bespreken de voor en nadelen. 

Inloopdouche

Een inloopdouche is een douchecabine die niet volledig is afgesloten maar die open is. Hierdoor kun je gemakkelijk de ruimte betreden, ook wanneer je minder mobiel bent. Je hebt geen last van hoge opstapjes of deuren. Het spatwater van het douchen wordt maar beperkt tegengehouden. Een inloopdouche is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden vanwege de weinige voegen. Ten slotte heeft een inloopdouche een moderne uitstraling.

inloopdouche

Baddouche combinatie

De baddouche heeft als belangrijkste voordeel dat zij ruimte bespaart. Echter scheelt het ook in prijs. Het kopen van een bad én douche is vaak veel prijziger dan het aanschaffen van een baddouche. Daarnaast, als je niet gemakkelijk over een badrand heen kunt stappen, kan een baddouche combinatie best iets voor jou zijn. Er zijn namelijk mogelijkheden tot een baddouche met lage instap. Echter is spatwater, net als bij de inloopdouche, wel aanwezig. Zorg daarom bij de aanschaf van een baddouche combinatie voor een douchegordijn of wand die jouw badkamer beschermd. Zo voorkom je extra onderhoud aan jouw badkamer!

Douchecabine

De douchecabine dan, is dat iets voor jou? Een douchecabine kan wel afgesloten worden aan de hand van een douchedeur. Een douchecabine is aan alle wanden afgesloten en heeft daardoor geen last van spatwater als je aan het douchen bent. Dit scheelt droogmaken in de badkamer! De douchecabine is iets minder modern dan een inloopdouche, maar je kunt jouw douchecabine natuurlijk ook heel modern inrichten. Vraag advies aan onze badkamerspecialisten!

douchecabine

Vind jouw douche bij Sanistunter

Behoefte aan persoonlijk advies of wil je graag meer informatie over douches of badkamers? Kom dan langs een showroom bij jou in de buurt. Onze badkamerspecialisten helpen je graag. Je kunt ook telefonisch contact opnemen met een vestiging bij jou in de buurt. Maak direct even een afspraak.

Wij zijn jouw specialist omtrent badkamers. Heb je jouw ideale badkamer al in gedachten? Vraag dan in één van onze badkamer showrooms om een gratis 3D ontwerp

Ontvang een waardecheque t.w.v. € 500,-

Bij uw aanvraag van een gratis inspiratiemagazine.

Inspiratiemagazine

Vul hieronder uw gegevens in om het gratis inspiratiemagazine aan te vragen.

Vestiging
Inspiratiemagazine