Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieMaak jouw doucheruimte luxer!

Maak jouw doucheruimte luxer!

De badkamer is een plek om volledig tot rust te komen. Reden genoeg om te kiezen voor een doucheruimte die helemaal aan je wensen en eisen voldoet, die zelfs net dat beetje extra biedt.

Maak gebruik van onze tips om jouw doucheruimte zo aangenaam mogelijk te maken. Wij bieden jouw extra luxe tips, maar ook tips die je gemakkelijk vandaag nog kunt toepassen op jouw doucheruitme. Laat het genieten maar beginnen!

Luxe douche

Het belangrijkste onderdeel van de doucheruimte is natuurlijk de douche. Kies je voor een nieuwe douche? Dan heb je ook veel mogelijkheden voor luxe douches. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit:

  • Regendouche: Het is net alsof je een zachte tropische regenbui over je heen krijgt. Regendouches zijn er in talloze vormen, maten, prijzen en soorten. Kies bijvoorbeeld voor een; inbouw regendouche of opbouw regendouche. Een ingebouwde regendouche staat modern maar een opbouw regendouche is makkelijker te verstellen.
  • Massagedouche: Een massagedouche is een heerlijke toevoeging aan jouw doucheruimte. De waterstralen kun je vaak instellen naar wens, waardoor je bijvoorbeeld krachtige massagestralen krijgt; ideaal na intensieve training. Of ontspannende waterstralen na een lange werkdag.
  • Sunshower: Door de warme straling van de infrarood lampen en UV-belichting ontspannen je spieren en neemt je lichaam vitamine D op. Sunshowers zijn daarom echt een heerlijke toevoeging voor in de wintermaanden.

doucheruimte

Muziek in de douche

En dat beetje meer? Dat kun je creëren door het plaatsen van audio speakers en audiosystemen in de douche. Meer hierover weten? Vraag één van onze badkamerspecialisten voor extra informatie of bekijk ons aanbod

Luxe en simpele extra’s

Je hebt niet altijd de mogelijkheid om luxe apparatuur in te bouwen. Gelukkig kun je ook op een simpele manier jouw doucheruimte extra luxe maken. Geef je doucheruimte bijvoorbeeld eens een hele goede schoonmaakbeurt, plaats kaarsen of andere sfeerverlichting en zet een aantal wierookstokjes neer. Een nieuw handdoekrek of badmat kunnen ook al een enorm verschil maken. 

doucheruimte

Badkamer accessoires om je doucheruimte luxer te maken? Kijk hier!

Advies over jouw (luxe) doucheruimte

Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden voor jouw doucheruimte? Kom naar onze dichtstbijzijnde showroom of maak direct een afspraak met één van onze specialisten. Je profiteert dan altijd van ons deskundig advies en (niet geheel onbelangrijk) de laagste prijsgarantie op al onze topmerken, zoals Hans Grohe en Easy Drain. Wil je thuis alvast inspiratie opdoen? Vraag dan ons gratis inspiratiemagazine aan.

 

Ontvang een waardecheque t.w.v. € 500,-

Bij uw aanvraag van een gratis inspiratiemagazine.

Inspiratiemagazine

Vul hieronder uw gegevens in om het gratis inspiratiemagazine aan te vragen.

Vestiging
Inspiratiemagazine