Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieMeer hygiëne in de badkamer? Hoe doe ik dat?

Meer hygiëne in de badkamer? Hoe doe ik dat?

Hygiëne in de badkamer is ontzettend belangrijk. Een paar tips die je daar bij helpen, of die het gehele proces vergemakkelijken zijn dan ook nooit verkeerd. In dit inspiratieblog vind je de handigste tips, waar je misschien zelf nog niet over na had gedacht. Laat je verrassen! 

Het begint allemaal met opruimen

Hoe opgeruimder jouw badkamer is, hoe schoner deze blijft. Een opgeruimde badkamer voorkomt namelijk schimmel- en stofvorming en is efficiënter schoon te maken. Haal bijvoorbeeld lade verdelers in huis, deze houden jouw lades overzichtelijk en zorgen ervoor dat deze netjes in orde blijven.

hygiëne in de badkamer

De techniek helpt een handje mee

Ben je jouw badkamer nog aan het inrichten? Kies dan voor techniek die helpt de hygiëne in de badkamer te bevorderen. Denk bijvoorbeeld aan de soft-close techniek. Je geeft een duwtje tegen de lade en deze opent en sluit geruisloos vanzelf. Zo raak je de lade bijna niet aan en komt er geen viezigheid op de handgrepen et cetera. Ook is het mogelijk om jouw kraan handsfree te bedienen, dit zorgt ook voor net dat extra beetje hygiëne in de badkamer.

Het toilet is het belangrijkst!

Het is belangrijk om het toilet schoon te houden. Maar wie heeft er nu tijd om iedere dag het toilet schoon te maken? Dat moet toch sneller kunnen? Jazeker, dat kan! Als je een pak vochtige toilet doekjes in de buurt van het toilet houdt kun je deze iedere dag of iedere twee dagen even afnemen. Daarnaast is het ook verstandig om wat WC-eend in het wc-borstel bakje te doen. Als je de wc-borstel gebruikt, krijgt het toilet direct een snelle schoonmaakbeurt. 

Grotere tegels, minder voegen

Kalkaanslag is super vervelend en kost ook veel tijd in het onderhoud. Om kalkaanslag te voorkomen is het kiezen voor grote tegels slim. Want hoe groter de tegels, hoe minder voegen je hebt. Liggen jouw tegels al en kun je hier niks meer aan veranderen? Spray dan een anti-kalkaanslag spray op de tegels en voegen. Deze zorgt er geruime tijd voor dat jij geen last meer hebt van kalkaanslag. 

Nog meer inspiratie voor hygiëne in de badkamer?

Heb je behoefte aan meer tips over de juiste hygiëne in de badkamer of wil je advies? Geen probleem! Je vindt de dichtstbijzijnde showroom hier! Dit kan op afspraak, maar je kunt ook gewoon binnen komen lopen! Tot ziens!

Ontvang een waardecheque t.w.v. € 500,-

Bij uw aanvraag van een gratis inspiratiemagazine.

Inspiratiemagazine

Vul hieronder uw gegevens in om het gratis inspiratiemagazine aan te vragen.

Vestiging
Inspiratiemagazine