Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieMozaïek in de badkamer

Mozaïek in de badkamer

Mozaïek wordt gezien als kunstvorm en is een prachtige toevoeging aan jouw badkamer. Niet zo gek dus dat je erover nadenkt om dit toe te voegen aan die van jou. In dit inspiratie blog bespreken wij typen  mozaïek in de badkamer. 

Mozaïek? Wat is dat?

Mozaïektegels zijn kleine steentjes, dit kan in kleur of dit kan in een natuurlijke kleur en vorm. Mozaïek is een vorm van kunst in de badkamer die een extra dimensie aan jouw badkamerstijl geeft. Je kunt jouw mozaïekvorm dan ook helemaal maken zoals jij dat wilt.  Mozaïektegels zijn er in vele vormen, kleuren en materialen. De kosten van mozaïek in je badkamer hangt af van het type, de grootte van de oppervlakte en de intensiteit van het plaatsen. Wil je een persoonlijk kostenplaatje? Plan jouw afspraak in met een badkamerspecialist van Sanistunter!

mozaïek

De voordelen op een rij

  • Het zijn dunne tegels en het is daarom gemakkelijk om deze over een oude ondergrond heen te leggen. Je hoeft voor het plaatsen van mozaïek dus niet per se te slopen.
  • Mozaïek heeft ongelofelijk veel mogelijkheden. Zo kun je kiezen uit oneindig veel kleuren en patronen. Doordat je dit zelf kunt combineren, wordt mozaïekwerk altijd uniek.
  • Je kunt gemakkelijk leuke vormen creëren met mozaïek en moeilijke hoeken of oppervlaktes zijn goed op te vrolijken ermee. 

Soorten mozaïek

Er zijn verschillende soorten mozaïek.  

  • Glas: Glas is de meest gevarieerde soort mozaïek. Je kunt alle kanten op betreffende vorm en kleur. Daarnaast is het krasbestendig.

mozaïek

  • Natuursteen: Voor een wat natuurlijkere uitstraling kun je kiezen voor natuursteen. Deze mozaïeksoort wordt vaak gemaakt van marmer en geeft een warme en natuurlijke uitstraling aan jouw badkamer.
  • Kiezels: Deze geven een ontspanennd gevoel aan jouw badkamer. Dit type mozaïek wordt vaak op de vloer gebruikt. 
  • Keramisch: Ten slotte kun je kiezen voor keramische mozaïek. Met dit type mozaïek kun je een groot gedeelte van de wand en vloer bedekken en ook bij dit type zijn de kleurkeuzes eindeloos.

Jouw nieuwe badkamer van Sanistunter

Wil je advies over jouw nieuwe badkamer of badkamertegels? Wij kunnen je helpen! Onze badkamerspecialisaten denken met je mee. Maak een afspraak in één van onze showrooms in Nederland.

 

 

Ontvang een waardecheque t.w.v. € 500,-

Bij uw aanvraag van een gratis inspiratiemagazine.

Inspiratiemagazine

Vul hieronder uw gegevens in om het gratis inspiratiemagazine aan te vragen.

Vestiging
Inspiratiemagazine