Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieNatuursteen in de badkamer: stijlvol en duurzaam

Natuursteen in de badkamer: stijlvol en duurzaam

Natuursteen in de badkamer is een echte must-have! Niet alleen heeft het een zeer luxe uitstraling, natuursteen is ook nog eens super duurzaam. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en voordelen? Lees dan snel door.

Voordelen van natuursteen in de badkamer

Natuursteen heeft een groot aantal voordelen die je misschien van tevoren niet zou bedenken. Daarom zetten we alle voordelen even voor je op een rijtje.

  • Duurzaamheid: natuursteen wordt gewonnen in de natuur en hoeft daarna enkel op maat te worden gemaakt. Bij het produceren zijn dus geen kunststoffen en chemicaliën nodig. Daarnaast gaat natuursteen erg lang mee en is het recyclebaar!
  • Comfortabel: natuurstenen tegels zijn erg goede warmtegeleiders. Combineer natuursteen met vloerverwarming en je hebt nooit meer koude voeten in de badkamer! Naast de letterlijke warmte die de tegel afgeeft, heeft natuursteen ook een authentieke uitstraling die veel warmte in de badkamer brengt.
  • Uniek: omdat natuursteen rechtstreeks uit de natuur komt is geen één stuk hetzelfde. Jouw badkamer is dus altijd uniek!
  • Luxe: Natuursteen is een luxe steen, het geeft jouw badkamer gelijk een prachtige en luxe uitstraling

natuursteen

Het schoonmaken van natuursteen

Het schoonmaken van natuursteen is ontzettend belangrijk voor de duurzaamheid van het materiaal. Echter kan natuursteen niet alle schoonmaakmiddelen aan. Dit hangt af van het type materiaal dat je kiest voor jouw badkamer. Overleg altijd even met een badkamerspecialist over de onderhoudsmogelijkheden en neem dit ook mee in jouw keuze! 

Soorten en maten natuursteen

Je kunt alle kanten op met natuursteen. Er zijn namelijk ongelofelijk veel tinten en variaties mogelijk. Populaire soorten natuursteen zijn: marmer, graniet, hardsteen en leisteen. Het eerste waar je waarschijnlijk aan denkt is marmer. Dit is de populairste natuursteen voor in de badkamer. De marmer look straalt luxe, stijl en klasse uit en is daarnaast verkrijgbaar in allerlei soorten kleuren waardoor deze steen in iedere badkamer past.

natuursteen

De grootte van de steen is helemaal aan jou en is afhankelijk van de sfeer jij wenst in jouw badkamer. Grotere stenen zorgen ervoor dat de ruimte groter oogt dat deze daadwerkelijk is en kleinere stenen creëren een knusse ruimte.

Natuursteen bij Sanistunter

Wil je op de hoogte blijven van de laatste badkamer trends? Download dan ons gratis inspiratiemagazine hieronder of kom eens langs in één van onze badkamershowrooms bij jou in de buurt. Je kunt alvast online een afspraak maken met één van onze badkamerspecialisten. Wij kunnen je helpen met de juiste natuursteen voor in jouw badkamer.

Ontvang een waardecheque t.w.v. € 500,-

Bij uw aanvraag van een gratis inspiratiemagazine.

Inspiratiemagazine

Vul hieronder uw gegevens in om het gratis inspiratiemagazine aan te vragen.

Vestiging
Inspiratiemagazine