Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieNieuw jaar, nieuwe badkamer

Nieuw jaar, nieuwe badkamer

Het nieuwe jaar is weer van start gegaan. Voor veel mensen was dit een tijd van gezelligheid en samen zijn. Maar ook voor goede voornemens. Wil je bijvoorbeeld eindelijk nu echt iets aan jouw badkamer veranderen? Dan is het daar nu de goede tijd voor. Na de dure december maand snapt Sanistunter dat je niet ook nog te veel geld wilt uitgeven aan een nieuwe badkamer. Daarom geven wij u een aantal tips om een badkamer luxer te laten ogen met een paar simpele en goedkope aanpassingen.

Een goed begin is de helft van de kosten

Als je goed plant wat je wel en niet wilt vervangen of aanpassen, kun je nooit voor onverwachte verrassingen komen te staan. Maak alvast een budget dat je wilt aanhouden en pas jouw uitgaven hierop aan. Zo zie je niks over het hoofd en is de offerte geen verrassing meer.

Luxe douchekop

Vervang jouw oude douchekop voor een nieuwe regendouchekop. De regen douche is een hele populaire trend op sanitair gebied. Als je slechts de normale douchekop vervangt door een regendouchekop, krijg je gelijk een luxueuze uitstraling in de douche zonder dat je de hele douchecabine hoeft te vervangen.

Tegels

De voeg rondom een tegel kan langzamerhand minder mooi worden. Het is daarom niet gek dat je, je badkamer vloer of wand zou willen vervangen met nieuwe, schone tegels. Als je jouw badkamer opnieuw wilt (laten) betegelen kun je kiezen voor grote tegels. Grote tegels geven de badkamer een luxe en grote uitstraling.

Een materiaal dat erg mooi staat in de badkamer en erg luxe is, is marmer. Deze natuursteen veranderd je oude badkamer in een totaal nieuwe. Als je handig bent, kun je zelf jouw tegels vervangen. Anders kun je altijd terecht bij Sanistunter om jouw tegels professioneel te laten vervangen.

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

De meeste badkamerspiegels lijken erg veel op elkaar. Het is daarom leuk om jouw oude badkamerspiegel te vervangen met een unieke, grote spiegel. Dit geeft de badkamer gelijk een ander gevoel. Je kunt dit doen door bijvoorbeeld verlichting aan de zijkant van uw spiegel te plaatsen, of door een nieuwe (of vintage) lijst aan te schaffen voor de spiegel. Deze lijst kun je zelf decoreren naar je eigen smaak; verf het bijvoorbeeld in een andere kleur of gebruik ander materiaal dan je al hebt.

badkamer renoveren

Badkamer renovatie mogelijkheden

Ben je benieuwd naar de renovatie mogelijkheden voor jouw badkamer? Vraag dan advies aan één van onze badkamerspecialisten. Zij beschikken over de juiste kennis en kundigheid en toveren jouw oude badkamer om tot jouw droombadkamer. Loop een Sanistunter showroom in bij jou in de buurt of maak alvast een afspraak zodat je zeker weet dat er een specialist voor je klaar staat.

Ontvang een waardecheque t.w.v. € 500,-

Bij uw aanvraag van een gratis inspiratiemagazine.

Inspiratiemagazine

Vul hieronder uw gegevens in om het gratis inspiratiemagazine aan te vragen.

Vestiging
Inspiratiemagazine