Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieNieuwe badkamer kopen? Hier moet je op letten!

Nieuwe badkamer kopen? Hier moet je op letten!

Het kopen van een nieuwe badkamer is niet zomaar gedaan. Dat weten wij als geen ander. Om ervoor te zorgen dat al onze klanten na lange tijd nog steeds blij zijn met hun nieuwe badkamer geven wij tips over het kiezen van een nieuwe badkamer. Dit vergroot de kans dat jouw nieuwe badkamer een goede investering is!

Doe eerst inspiratie op

Het is belangrijk om veel verschillende mogelijkheden te hebben onderzocht voor je een keuze maakt. Het is zonde als er achteraf spijt is als je niet alle opties bekeken hebt. Wij bieden jou de mooiste badkamer inspiratie via allerlei platformen.

Verlichting en ventilatie

De technische aspecten van het uitkiezen van een badkamer zijn voor velen niet heel aantrekkelijk. Maar toch is een badkamer zonder goede verlichting of ventilatie geen succes. Verlichting is cruciaal voor het creëren van ruimtelijkheid in de badkamer. Daarnaast is de plaatsing van verlichting belangrijk. Zodat je niet in je eigen schaduw staat als je naar de spiegel kijkt. De juiste ventilatie zorgt ervoor dat je langdurig blijft genieten van jouw badkamer. Zonder goede ventilatie ontstaat er schimmel of andere schade in de badkamer.

nieuwe badkamer

Tip: Vraag bij de technische aspecten van jouw nieuwe badkamer altijd een badkamerspecialist om advies. Je weet dan zeker dat je de juiste keuzes maakt waar je nog lange tijd van kunt genieten. 

Zet je 'nieuwe badkamer wensen' op een rij

Om irritatie te voorkomen kun je het best alle vereisten even kort opschrijven. Dit zorgt ervoor dat je niet voor een prachtige badkamer kiest maar die achteraf toch niet helemaal praktisch is voor jou. Hou je bijvoorbeeld niet van een koude badkamer vloer? Zorg dan dat je sowieso kiest voor een badkamer met vloerverwarming. Of wil je jouw handdoeken sowieso in de badkamer hebben? Zorg dan voor genoeg opbergruimte. 

nieuwe badkamerLaat een 3D-ontwerp maken van jouw nieuwe badkamer

Overleg altijd van te voren met een badkamerspecialist over jouw nieuwe badkamer. Bij Sanistunter helpen wij jou graag en bieden we deskundig en vrijblijvend advies. Daarnaast kun je een gratis 3D-ontwerp laten maken zodat je precies ziet hoe jouw nieuwe badkamer eruit gaat zien! Maak hier een afspraak in een showroom naar keuze. 

Ontvang een waardecheque t.w.v. € 500,-

Bij uw aanvraag van een gratis inspiratiemagazine.

Inspiratiemagazine

Vul hieronder uw gegevens in om het gratis inspiratiemagazine aan te vragen.

Vestiging
Inspiratiemagazine