Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieRaambestickering

Raambestickering

Ramen zorgen voor een open, ruimtelijke badkamer met een prachtige natuurlijke lichtinval. Ze zorgen dat de badkamer lekker doorlucht en er geen schimmel ontstaat. Echter is er wel één probleem; je wilt natuurlijk niet dat de buren kunnen meekijken als jij een douche of bad wilt nemen! Daar is een oplossing voor namelijk: raamfolie!

Waarom bestickering?

Hoezo bestickering? Je kunt toch ook gordijnen nemen of een badkamer zonder raam? Helaas, is het niet zo makkelijk. Een raam met gordijn is een slecht idee voor in de badkamer, het is namelijk een hele vochtige omgeving en een gordijn wordt hier vaak niet beter op. Daarnaast wordt de badkamer dan gelijk zo donker, het natuurlijke licht komt niet meer binnen.

Geen raam in de badkamer is ook geen optie, in de badkamer is het belangrijk dat er een goed doorluchtingssysteem in zit, een raam is helpt hierbij. Daarnaast oogt de badkamer ruimer door natuurlijk licht. Bijna ieder huishouden moet dus wel geloven aan raamfolie.

 

 

Soorten

Naast de klassieke raamfolie bestaan er ook nog soortenfolie met decoratie. Je kunt hierbij denken aan raamfolie met een kleurtje of patroon. Ook kun je meerdere stickers door de badkamer plaatsen, bijvoorbeeld op de spiegel of in de douchecabine. Zo geef je net die extra ‘persoonlijke touch’ aan je badkamer.

Opties

Als je het idee van raamfolie echt niet bij jou badkamer vindt passen zijn er nog een aantal uitzonderingen waarbij dit niet per se nodig is.

  • Als je douche voorzien is van een douche gordijn, of niet zichtbaar is vanuit het raam.
  • Als je ruim vrijstaand woont en dus geen last hebt van buren.
  • Als je gebruik maakt van een dakraam.

Raambestickering bij Sanistunter

Ben je benieuwd naar onze raamfolie collectie? Kom dan binnenkort langs in een van onze showrooms verspreid door heel Nederland. Of maak online alvast een afspraak met een van onze specialisten!

Ontvang een waardecheque t.w.v. € 500,-

Bij uw aanvraag van een gratis inspiratiemagazine.

Inspiratiemagazine

Vul hieronder uw gegevens in om het gratis inspiratiemagazine aan te vragen.

Vestiging
Inspiratiemagazine