Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieDe scandinavische badkamer stijl

De scandinavische badkamer stijl

De scandinavische badkamer, deze badkamerstijl is wellicht nog wat onbekend. Zonde vinden wij! Deze minimalistische badkamerstijl laat je badkamer namelijk ruimtelijk ogen. Wij vertellen je alles over de sfeer, basis en accessoires.

Scandinavische badkamer basis

We beginnen met de basics van deze stijl. Wat opvalt in scandinavische landen is de prachtige natuur. Dit komt ook terug in de basis van de Scandinavische badkamer. Begin met natuurlijke en lichte materialen voor je badkamer. Gebruik met name het lichte/pastel kleuren of houtlook tegels voor de wand en vloer. Een combinatie van hout en een lichte tegel kan natuurlijk ook! 

Kom tot rust in een scandinavische badkamer

De Scandinavische badkamer heeft een zachte uitstraling met een warme sfeer. Een heerlijke plek om tot rust te komen dus. Belangrijk aspect hierbij: een aangename temperatuur. Daarbij kan vloerverwarming en een goede radiator niet ontbreken. Wat betreft de radiator zijn er veel verschillenden stijlen waarvoor je kunt kiezen. Vraag onze experts naar de mogelijkheden. Wil jij je scandinavische badkamer nog nét dat beetje extra glamour geven? Denk dan eens aan onderstaande extra's:

Sunshower voor de scandinavische badkamer

  • Jacuzzi/Whirlpool: Heb je genoeg ruimte over in de badkamer? Kies dan in plaats van een bad voor een Jacuzzi of Whirlpool. 
  • Sauna: Het ultieme wellness gevoel krijg je toch van een sauna in je badkamer? Alleen al de houten-look past prachtig in de scandinavische stijl!
  • Sunshower: Maak jouw douche ervaring optimaal met UV- en infrarood licht. Heerlijk ontspannend en goed voor je spieren. 

Minimalistische badkamer

Rust en ruimte zijn echte kernwaarden binnen de Scandinavische woontrend. Ga voor een ruimtelijke opstelling met zo veel mogelijk bewegingsruimte en creeër een open uitstraling.

Probeer qua assessoires de regel: "Less is More" te hanteren. Ga voor een paar mooie eye catchers. Een inloopdouche, natuurlijk licht en een vrijstaand bad helpen je om de look te realiseren. 

Minimalistische, scandinavische badkamer

Scandinavische badkamer bij Sanistunter

Geïnteresseerd in de Scandinavische badkamer stijl? Kom langs in onze showroom en overleg met onze badkamer specialisten over de beste badkamer voor jou! Maak alvast een afspraak online of kom gewoon even langs in een van onze showrooms. Tot snel! 

Ontvang een waardecheque t.w.v. € 500,-

Bij uw aanvraag van een gratis inspiratiemagazine.

Inspiratiemagazine

Vul hieronder uw gegevens in om het gratis inspiratiemagazine aan te vragen.

Vestiging
Inspiratiemagazine