Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieTips voor een goedkope badkamer

Tips voor een goedkope badkamer

Sanistunter begrijpt dat je een goede kwaliteit badkamer wilt voor een scherpe prijs en helpt jou hier graag bij. Je wilt natuurlijk niet inleveren op kwaliteit want een badkamer is een aankoop waar je jaren mee gaat doen. Wij geven je daarom tips om extra te besparen tijdens het kopen van een nieuwe badkamer. 

Laagste prijsgarantie

Bij Sanistunter bieden wij jou de laagste prijsgarantie zo weet je dus zeker dat je nooit teveel betaald. Verder bieden wij onze klanten regelmatig goede acties. Kijk dus in ons badkamer assortiment voor de meest goedkope maar luxe badkamers. 

goedkope badkamer

Ga voor B-merk

Je wilt natuurlijk niet inleveren op kwaliteit bij het aankopen van jouw nieuwe badkamer. Je kunt wel inleveren op kosten voor een merk. B-merken zijn vaak van goede kwaliteit, net als A-merken, je betaalt er alleen iets minder voor. Op die manier bespaar je niet op kwaliteit maar profiteer je wel van een scherpere prijs. Wil je zeker weten dat jouw nieuwe droom badkamer echt van goede kwaliteit is? Overleg jouw keuze dan met één van onze badkamer specialisten in de showroom. Zo weet je zeker dat je niet inlevert op kwaliteit.

Goedkope badkamer meubels

In de basis van de badkamer kun je alleen besparen door het kiezen van een b-merk of door de koopjes na te jagen. Je kunt het meeste geld besparen tijdens het kopen van badkamer meubels en badkamer accessoires. Een goede strategie om geld te besparen is: Less is more. Haal alleen het gene dat je echt nodig hebt in de badkamer en laat de rest achterwege. Badkamer meubels waar je op kunt besparen zijn bijvoorbeeld:

  • Neem geen bad of desnoods een bad-douchecombinatie.
  • Laat het handdoekrek achterwegen, bewaar de handdoeken in een andere kamer.
  • Kies voor een combi-meubel, dit is een wastafel, wasbak, kraan, kastje en soms zelfs spiegel in één.

Weinig badmeubels of accessoires in de badkamer is niet alleen goedkoop, je badkamer lijkt ook gelijk een stuk ruimer omdat er weinig in de badkamer staat. 

Goedkope badkamers bij Sanistunter

Op zoek naar een goedkope badkamer? Kom langs bij Sanistunter! Wij kunnen je helpen met besparen en bieden je gratis advies en een 3D-ontwerp zodat je zeker weet dat jouw badkamer naar wens is. Je kunt langs komen bij een Sanistunter bij jou in de buurt of alvast een afspraak maken online. We zien je snel!

Ontvang een waardecheque t.w.v. € 500,-

Bij uw aanvraag van een gratis inspiratiemagazine.

Inspiratiemagazine

Vul hieronder uw gegevens in om het gratis inspiratiemagazine aan te vragen.

Vestiging
Inspiratiemagazine