Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieBadkamer stijl: De moderne badkamer

Badkamer stijl: De moderne badkamer

Vind jij dat een badkamer; stijlvol, ruimtelijk, minimalistisch en geordend moet zijn? Dan is een moderne badkamer iets voor jou! Benieuwd wat een moderne badkamer kenmerkt en hoe jij jouw badkamer een stukje moderner kunt maken? Wij hebben het voor je uitgezocht!

De moderne stijl in het kort

Voor het creëren van een moderne badkamer heb je niet per se een grote ruimte nodig. Zo lang je de badkamer minimalistisch en ruimtelijk houdt kun je al snel een moderne badkamer creëren.

moderne badkamer

Kenmerken moderne badkamer

Een badkamer is een belangrijke kamer in ieder huis. Er wordt dagelijks gebruik van gemaakt en het is een plek om tot rust te komen. In een moderne badkamer is dit helemaal het geval. Orde en strakke vormen stralen rust en luxe uit. Kenmerken waar een moderne badkamer aan te herkennen is zijn:

  • Vrijstaand bad: Plaats een mooie eyecatcher in de badkamer. Een goed voorbeeld daarvan is een vrijstaand bad. De badkamer blijft ruimtelijk en minimalistisch maar valt ook op.

moderne badkamer

  • Creëer ruimte: Plaats niet te veel meubels in de badkamer, maar hou alles minimalistisch en geordend. Het gebruik van natuurlijke kleuren en grote tegels in de badkamer is ook een manier om meer ruimte in de badkamer te creëren.
  • Douche: Kies voor een inloopdouche met een regendouche voor extra luxe! Daarnaast zorg je er met een nis in de douchewand voor dat je jouw verzorgingsproducten strak op kan bergen.

Niet vergeten!

Er zijn een aantal punten die je bij het samenstellen van de badkamer niet moet vergeten.

  • Verlichting: Dit is een belangrijk punt in iedere badkamer en kan ook in de moderne badkamer zeker niet ontbreken. Door de juiste lichtinval oogt jouw badkamer nog ruimtelijker. Natuurlijk licht blijft altijd het mooist en zorgt ervoor dat jouw ruimte open en ruimtelijk oogt. Als je de mogelijkheid hebt is een groot raam zeker aan te raden.
  • Vloerverwarming: Vloerverwarming geeft net dat extra beetje luxe en warmte. Ideaal voor jouw moderne badkamer.
  • Kleurschema: Hou je aan een kleurschema! Denk bij de aanschaf van een nieuw accessoire of badkamer meubel; past dit bij de rest van mijn badkamer? 

moderne badkamer

Moderne badkamer bij Sanistunter

Advies nodig over de moderne stij? Kom dan langs in één van onze showrooms. Hier staat een badkamerspecialist voor je klaar om je te adviseren, bijvoorbeeld aan de hand van een 3D-tekening. Zo zie je precies hoe jouw nieuwe badkamer eruit gaat zien. Je kunt altijd binnen stappen of alvast online een afspraak maken.

 

Ontvang een waardecheque t.w.v. € 500,-

Bij uw aanvraag van een gratis inspiratiemagazine.

Inspiratiemagazine

Vul hieronder uw gegevens in om het gratis inspiratiemagazine aan te vragen.

Vestiging
Inspiratiemagazine