Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieToilet ruimte inrichten - Tips!

Toilet ruimte inrichten - Tips!

Het inrichten van jouw toilet is ingewikkeld, want hoe creëer toch je ruimte in het kleinste kamertje van het huis? Met onderstaande tips maak je de toilet ruimte optisch groter en creëer je extra sfeer. Veel inrichtingsplezier gewenst!

De basis van het toilet

Begin altijd bij de basis van het toilet. Hierbij heb je twee routes die je kunt nemen, namelijk:

  • Tegels: Met tegels kun je opvallen en jouw eigen stijl terug laten komen in het toilet. Met tegels kun je vaak kiezen uit verschillende vormen, kleuren en zelfs printjes. Tegels zijn zeer hygiënisch omdat ze gemakkelijk schoon te maken zijn. Echter is het wel belangrijk dat je niet te veel printjes en kleuren combineert, dit kan ervoor zorgen dat je toilet ruimte te druk wordt en daarmee ook kleiner oogt. Bekijk ons assortiment tegels hier.

toilet

  • Neutrale basis: Je kunt er ook voor kiezen om te beginnen met een rustige basis. Deze kan vervolgens aangekleed worden met accessoires. Kies voor één of hoogstens twee kleuren in de basis en vul dit aan met één of twee contrasterende kleuren in de accessoires en meubels. Zo houd je de toilet ruimte rustig, ruimtelijk maar toch stijlvol! Benieuwd naar onze meubels en accessoires? Bekijk ze in onze showrooms, maak hier een afspraak

 

toilet

Staand toilet of wandcloset?

De stijl van jouw toilet ruimte wordt mede bepaald door de keuze van het toilet. Met een wandcloset creëer je optisch meer ruimte omdat de vloer zichtbaar blijft daarnaast past het wandcloset binnen de moderne stijl. Een staand toilet is een wat goedkoper toilet die zich bevestigt aan de grond. Meer lezen over de verschillen? Bekijk en lees ons inspiratie blog hierover!

Richt jouw toilet ruimte in!

Overleg altijd even met een sanitair specialist over de mogelijkheden voordat je de toiletruimte daadwerkelijk plaatst. Laat bijvoorbeeld een gratis 3D-ontwerp maken in een showroom naar keuze. Door middel van een VR-bril loop je zo jouw toekomstige toiletruimte of badkamer binnen! Lees hier alvast tips voor het schoonmaken van jouw badkamer (en toilet)! 

Advies bij Sanistunter

Meer inspiratie op het gebied van toilet ruimtes? Kom dan eens langs in één van onze Sanistunter vestigingen. Je kunt online alvast een afspraak maken met één van onze badkamer specialisten of gewoon even binnen lopen.

Ontvang een waardecheque t.w.v. € 500,-

Bij uw aanvraag van een gratis inspiratiemagazine.

Inspiratiemagazine

Vul hieronder uw gegevens in om het gratis inspiratiemagazine aan te vragen.

Vestiging
Inspiratiemagazine