Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieTrend: Pastel in de badkamer

Trend: Pastel in de badkamer

Wil je meer kleur in de badkamer, maar ben je geen fan van donkere en felle kleuren in huis? Dan zijn pastelkleuren in de badkamer perfect voor jou. Dit kan op de wanden en vloeren maar ook in de accessoires heel mooi terugkomen. Benieuwd naar wat pastelkleuren in de badkamer doen? Lees vooral verder.

Basis van de badkamer in pastel

De veiligste manier om te experimenteren met kleur blijft altijd het schilderen van de muur. Als het achteraf niet naar wens is kan je er namelijk zo een andere kleur over schilderen. Maar ben je zeker dat jij kleur aan jouw badkamer wilt geven? Dan zijn er veel mogelijkheden om pastel in jouw badkamer terug te laten komen. Denk eens aan een prachtige accentmuur met pastel roze, strak witte badkamermeubels en industriële accenten. Klinkt prachtig toch?

Pastel in de badkamer

Je kan natuurlijk ook te ver gaan. Daarom geven wij als tip: maak niet alles pastel. Zorg ervoor dat wanneer je de basis in een pastelkleur hebt, je de rest aanvult met rustige en natuurlijke elementen. Houten badkamermeubels staan bijvoorbeeld prachtig met pastelkleuren.

Weet je nog niet helemaal wat in jouw badkamer past? Overleg dan met één van onze badkamerspecialisten.

Meubels of accessoires in pastelkleuren

Hou je het liever subtiel in de badkamer? Dan zijn accessoires of badkamermeubels in pastelkleur ook een optie. Een pastel roze wasbak of de badkamermeubel in het pastel blauw? We zien het eigenlijk steeds vaker. Maar het is niet voor iedereen gemaakt. Heb je liever een neutrale basis dan kan je evengoed nog kleur in de badkamer toevoegen door middel van gekleurde handdoeken, een gekleurde badmat, of zeeppompjes in kleur. Combineer deze elementen met metalen als roségoud, zilver of goud en lichte houtsoorten en je badkamer is helemaal af!

Pastel in de badkamer

Badkamer inspiratie bij Sanistunter

Bij Sanistunter bieden wij jou de mooiste badkamers aan! Heb je vragen over het kleuren van jouw badkamer of over de beste kleurencombinaties? Wij helpen je graag! Je kunt terecht in één van onze showrooms door heel Nederland. Kom gewoon binnen lopen of maak online alvast een afspraak.

Ontvang een waardecheque t.w.v. € 500,-

Bij uw aanvraag van een gratis inspiratiemagazine.

Inspiratiemagazine

Vul hieronder uw gegevens in om het gratis inspiratiemagazine aan te vragen.

Vestiging
Inspiratiemagazine