Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieTrend van het moment: Zwarte douchewand!

Trend van het moment: Zwarte douchewand!

Ben jij altijd up-to-date en wil je alles weten van de laatste trends? Dan kun je de zwarte douchewand trend absoluut niet missen. Zwart in de badkamer is sowieso een populaire trend, maar zwarte details in de douchewand, dat is redelijk nieuw! Daarom leggen we deze trend even haarfijn voor je uit!

Industriële badkamer

De zwarte douchewand komt oorspronkelijk uit de industriële badkamer stijl. Heb jij lef en wil je graag uitpakken met een oplossing die tijdloos is? Dan is de industriële stijl echt iets voor jou! Deze look is geïnspireerd op oude fabrieken en hierbij horen onbewerkte en rauwe materialen. Wanneer je deze materialen combineert met strakke vierkante vormen ontstaat er rust. De zwarte douchewand draagt daar ook aan bij met zijn strakke kaders en raamvensters.

zwarte douchewand

Is de zwarte douchewand iets voor mij?

De zwarte douchewand is een toevoeging die jouw badkamer stoerder en strakker maakt. Natuurlijk hoef je met de zwarte douchewand niet per se te kiezen voor een industriële badkamer, je kunt deze wanden ook prima plaatsen in een moderne, landelijke of klassieke badkamer! Maar je geeft wel echt een andere sfeer aan jouw badkamer, houd hier rekening mee. Twijfel je nog? Ga dan eens met een expert in gesprek. Maak hier een afspraak!

Een zwarte douchewand combineren in jouw huidige badkamer

Wil je jouw huidige badkamer wand vervangen? Maar heb je geen idee of dat wel past binnen jouw badkamer of hoe je dit kunt combineren? Lees onderstaande tips dan! Voor persoonlijk advies kun je terecht bij onze badkamerspecialisten

  • Eenvoud: Zorg voor eenvoud in de badkamer. Met een zwarte douchewand is het mooi om meer details van de badkamer ook in het zwart te hebben. Denk bijvoorbeeld aan de kranen of douchemat.
  • Eyecatcher: Als je kiest voor een witte of crème douchemuur, dan valt de douchewand nog meer op en creëer je als het ware een eyecatcher.
  • Inspiratie: Download ons gratis inspiratiemagazine om zo nog meer inspiratie op te doen voor goede combinaties.

zwarte douchewand

Sanistunter de badkamerspecialist

Heb je vragen of wil je meer weten over zwarte douchewanden of andere badkamertrends voor 2020? Twijfel niet langer en kom langs in een Sanistunter vestiging naar keuze. Wij helpen je graag met persoonlijk en deskundig advies. Je kunt ook een afspraak maken met één van onze badkamerspecialisten of contact opnemen met één van onze vestigingen.

Ontvang een waardecheque t.w.v. € 500,-

Bij uw aanvraag van een gratis inspiratiemagazine.

Inspiratiemagazine

Vul hieronder uw gegevens in om het gratis inspiratiemagazine aan te vragen.

Vestiging
Inspiratiemagazine