Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieValentijnsdag in de badkamer

Valentijnsdag in de badkamer

Valentijnsdag staat weer voor de deur, dat betekent het zoeken naar het perfecte cadeau of een speciale verrassing voor je geliefde. Parfum of een doos chocolade is een beetje verleden tijd, dus tijd voor iets nieuws! Maak bijvoorbeeld een romantisch gebaar door je badkamer om te toveren tot de meest romantische plek in huis. Hoe je dat kan doen? Hier een aantal tips:

1. Sfeerlicht

Om te beginnen heeft de badkamer sfeer nodig. Dit gaat heel gemakkelijk door de lichten te dimmen in de badkamer (als je dimlicht hebt). Heb je dat niet, dan kun je het licht helemaal uitzetten en de badkamer versieren met kaarsen en lichtsnoeren met romantische verlichting. Om het helemaal af te maken bestaan er ook nog kaarsen en verlichting in hart vorm.

Met sfeerlicht kun je ook kiezen voor verlichting of kaarsen in verschillende kleuren. Kleuren die goed passen bij een romantische sfeer zijn: roze en rood. Kleuren die ontspannen zijn oranje en wit.

valentijnsdag

2. Romantisch aroma

Nu de badkamer helemaal voorzien is van sfeerlicht is het tijd om je op de geur van de badkamer te focussen. Normaal gesproken ruikt de badkamer al fris van zichzelf maar voor Valentijnsdag kies je voor romantische en ontspannende geuren, neem bijvoorbeeld; lavendel, vanille of jasmijn.

De badkamer fleurt er ook van op als je mooie bloemen in de badkamer plaatst, of rozenblaadjes in het bad legt. Dit is niet alleen super romantisch maar versterkt ook de romantische geur.

3. Muziek

Een romantisch zacht muziekje zorgt voor ultieme romantiek in de badkamer. Dit kan doormiddel van een box waar je jouw telefoon op aansluit, of dit kan met een waterdicht Aqua Sound systeem, speciale boxen gebouwd voor in de badkamer. Zo kun je de favoriete muziek van jou en je partner op de achtergrond van jullie romantische avond laten spelen.

Een paar romantisch nummers waar je aan kunt denken zijn:

  • ‘ La vie en rose’
  • ‘ The way you look tonight’
  • ‘ My heart will go on’

4. Verwen avond

Maak de romantisch avond helemaal af door je geliefde lekker te verwennen. Zet een doos met chocolade en twee glaasjes bubbels klaar op de badrand of bij de douche. Leg warme, zachte handdoeken en badjassen klaar zodat je het heerlijk warm hebt als je uit bad of uit de douche komt. Als je in bad gaat kun je deze extra comfortabel maken door badolie en badschuim toe te voegen aan het warme bad. Zo voorzie je, je partner van een super romantische avond!

Valentijn badkamers bij Sanistunter

Voor meer badkamer inspiratie kun je hieronder ons gratis inspiratiemagazine aanvragen. Daarnaast kun je ook altijd inspiratie opdoen in één van onze showrooms bij jou in de buurt. Hier staan badkamer specialisten voor je klaar om je advies te even en te inspireren op badkamer gebied. Maak alvast een afspraak online of kom gewoon even langs! Tot ziens bij Sanistunter.

Ontvang een waardecheque t.w.v. € 500,-

Bij uw aanvraag van een gratis inspiratiemagazine.

Inspiratiemagazine

Vul hieronder uw gegevens in om het gratis inspiratiemagazine aan te vragen.

Vestiging
Inspiratiemagazine