Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieVerschillende soorten raambekleding voor in de badkamer

Verschillende soorten raambekleding voor in de badkamer

Raambekleding voor in de badkamer, het is een lastig punt. Want de raambekleding moet privacy bieden, tegen een vochtige omgeving kunnen én bij de rest van het interieur van de badkamer passen. Wij bespreken alle mogelijkheden voor raambekleding in de badkamer in dit inspiratie blog! Lees snel verder voor meer informatie.

Transparante of witte jaloezieën 

Jaloezieën worden vaak geplaatst in de badkamer omdat ze goed tegen vocht en water kunnen. Daarnaast bieden jaloezieën je privacy wanneer je dit wilt maar laten ze toch genoeg licht binnen wanneer je wat minder privacy nodig hebt. Al helemaal als je kiest voor transparante of witte jaloezieën, deze vallen bijna niet op in jouw badkamerraam.  

raambekleding badkamer

Smalle jaloezieën

Vind je de uitstraling van een jaloezie in je badkamer mooi maar heb je behoefte aan iets meer privacy? Dan zijn smalle jaloezieën met een donkere kleur misschien beter voor jou. Omdat de basis van de meeste badkamers wit of crème is, passen zwarte jaloezieën prachtig als contrast in de badkamer. Daarbij komend bieden zij meer privacy, wat meestal wel fijn is in de badkamer. 

Minder privacy

Zit jouw raam op een plek waar de inkijk wordt beperkt tot een minimum? Dan is raamfolie misschien een optie voor jou? Raamfolie is handige raambekleding die veel licht toelaat maar inkijk grotendeels tegen houdt. Door dat jouw badkamer zo ten alle tijden belicht is oogt deze ruimer en lichter! Raamfolie is een hele fijne optie dus!

Extra privacy

Woon jij op een drukke plek en kunnen de buren zo naar binnen kijken? Dan heb je waarschijnlijk behoefte aan meer privacy. Indien jouw badkamer goed geventileerd is, zijn gordijnen goede raambekleding voor in de badkamer. Er wordt met name gekozen voor polyester rol- of plissé gordijnen. Polyester kan goed tegen vochtige ruimtes en biedt 100% privacy!

raambekleding badkamer

Heb je een draai-kiep raam?

Veel badkamers, met name als er een schuine wand in de badkamer zit, hebben een draai-kiep raam. Dan kan het nog lastiger zijn om een juiste keuze te maken betreffende de raambekleding voor jouw badkamer. Wij raden aan om te kiezen voor aluminium jaloezieën of eventueel een rolgordijn. Aluminium jaloezieën zijn te bevestigen aan het raam waardoor deze meebeweegt met het raam, dit staat mooier en strakker in de afwerking. 

Raambekleding voor jouw badkamer bij Sanistunter

Ben je benieuwd naar de juiste raambekleding voor jouw badkamer? Onze specialisten helpen je met de juist keuze uit ons uitgebreide assortiment. Kom langs bij een van onze Sanistunter vestigingen of maak alvast een afspraak online!

 

Ontvang een waardecheque t.w.v. € 500,-

Bij uw aanvraag van een gratis inspiratiemagazine.

Inspiratiemagazine

Vul hieronder uw gegevens in om het gratis inspiratiemagazine aan te vragen.

Vestiging
Inspiratiemagazine