Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieMaak jouw badkamer af met een vrijstaand bad

Maak jouw badkamer af met een vrijstaand bad

Het vrijstaande bad is ontzettend populair door de luxe uitstraling die het aan jouw badkamer geeft. Een vrijstaand bad transformeert jouw badkamer in een moderne, luxe en stijlvolle ruimte. In dit inspiratieblog vertellen wij jou alles over dit type bad. Lees snel verder!

Is jouw badkamer geschikt voor een vrijstaand bad?

Veel mensen willen een vrijstaand bad in hun slaap of -badkamer, omdat dit type bad zo populair is. Niet alle badkamers zijn geschikt voor dit type bad. Een vrijstaand bad vereist wat meer ruimte dan inbouwbaden. Dit komt omdat het bad los in de ruimte wordt geplaatst. Om het bad tot zijn recht te laten komen is het belangrijk dat er voldoende ruimte is rondom het bad. Hoeveel ruimte je nodig hebt hangt af van de grote en vorm van het bad. Overleg daarom met een badkamerspecialist over de opties die in jouw badkamer passen en maak op basis daarvan jouw keuze. 

vrijstaand bad

Ben je benieuwd naar ons assortiment aan vrijstaande baden? Je kunt ons aanbod  hier online bekijken. Je bent natuurlijk ook altijd welkom in onze showrooms om de baden in het echt te bekijken!

Kom helemaal tot rust

Een bad biedt een extra stukje ontspanning in jouw badkamer. Wil je liever ontspannen in de slaapkamer of in de tuin? Ook dat is geen probleem. Steeds meer mensen kiezen ervoor om een vrijstaand bad in de slaapkamer te plaatsen. Dat straalt enorme luxe uit. Vrijstaande baden zijn beschikbaar in alle soorten, maten en stijlen omdat ze zo geliefd zijn. Er past altijd een vrijstaand bad bij jouw badkamerstijl. Heeft jouw badkamer een landelijke stijl? Ga dan voor een vrijstaand bad met sierlijke pootjes. Of kies juist voor een strakke, witte badkuip als jouw badkamer een moderne uitstraling heeft. 

Vrijstaande baden zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende prijsklassen. Dus ook met een minder groot budget kun je jouw badkamer de luxe uitstraling geven die je zo graag wilt. 

Let wel even op de aansluiting

De aansluiting kan met een vrijstaand bad nog wel eens lastig zijn. Vooral in slaapkamers kan dit een knelpunt vormen. Laat daarom altijd iemand met technische kennis naar de desbetreffende ruimte kijken voordat je tot aankoop overgaat. Neem contact op met een van onze badkamerspecialisten en vraag vrijblijvend en deskundig advies.

Jouw vrijstaande bad kopen bij Sanistunter

Heb je meer advies nodig of wil je ons assortiment bekijken? Kom dan langs in één van onze showrooms. Je kunt altijd binnen lopen of alvast online een afspraak maken. Tot snel

Ontvang een waardecheque t.w.v. € 500,-

Bij uw aanvraag van een gratis inspiratiemagazine.

Inspiratiemagazine

Vul hieronder uw gegevens in om het gratis inspiratiemagazine aan te vragen.

Vestiging
Inspiratiemagazine