Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieWelk badkamermeubel kies je?

Welk badkamermeubel kies je?

Als de tegels zijn gezet en de douche en het toilet zijn geplaatst, is het tijd om na te denken over badkamermeubels. Bij de keuze van badkamermeubels kun je rekening houden met je persoonlijke voorkeur qua stijl en kleur, jouw woonsituatie en de hoeveelheid opbergruimte die je daarbij nodig hebt. Deze drie punten zullen wij hieronder toelichten.

1. Stijl van de badkamermeubel

Als je op zoek gaat naar een badkamermeubel, zie je als eerst het uiterlijk van een meubel. Het is natuurlijk het mooist wanneer het meubel past binnen de door jou gekozen stijl van je badkamer. Wat voor stijl heeft jouw huidige badkamer? Is deze klassiek, modern, landelijk of industrieel? Badkamermeubels zijn verkrijgbaar in ieder van deze stijlen.

Naast stijl speelt kleur natuurlijk ook een belangrijke rol bij het uitkiezen van een badkamermeubel. Houd je van een koele, rustige sfeer? Een warme, sfeervolle stijl? Of vindt je een unieke combinatie van deze stijlen een prettige optie? Met kleur is alles mogelijk!

badkamermeubel2. Woonsituatie

Naast dat een badkamermeubel moet voldoen aan jouw smaak, is het ook verstandig om rekening te houden met je woonsituatie, oftewel met hoeveel mensen je in huis woont. Als je alleen woont hoef je bij de keuze van een meubel enkel rekening te houden met jezelf. Als je met meerdere mensen samenwoont is het handig om te bedenken welke ochtend-/avondrituelen en behoeften ieder heeft.

3. Opbergruimte

Een badkamermeubel dient voornamelijk als extra opbergruimte in je badkamer. Als je een badkamermeubel wilt aanschaffen, ga dan eerst eens na hoeveel opbergruimte je daadwerkelijk nodig hebt in jouw badkamer. Welke voorwerpen zijn voor jou (en de rest van je gezin) van essentieel belang en hoeveel opbergruimte heb je daarvoor nodig? Op basis van het antwoord op deze vraag kun je bepalen hoeveel inhoud de meubels moeten hebben of dat je er meerdere nodig hebt.

badkamermeubel

Daarnaast kun je bepalen welke soort opbergruimte voor jou het meest praktisch is. Denk aan kastjes of lades om je spullen in op te bergen. Over het algemeen zijn lades praktischer in te delen dan kastjes, maar je moet natuurlijk uiteindelijk kiezen wat in jou situatie het best van toepassing is. Heb je advies nodig? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Groot assortiment badkamermeubels

Wil je graag een badkamermeubel kopen, of gewoon eens inspiratie opdoen over wat er allemaal mogelijk is op het gebied van badkamers en sanitair? Kom dan eens langs in één van onze luxe badkamer showrooms bij jou in de buurt, of vraag ons gratis inspiratiemagazine aan. 

 

Ontvang een waardecheque t.w.v. € 500,-

Bij uw aanvraag van een gratis inspiratiemagazine.

Inspiratiemagazine

Vul hieronder uw gegevens in om het gratis inspiratiemagazine aan te vragen.

Vestiging
Inspiratiemagazine