Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieWhirlpool | Comfort en luxe

Whirlpool | Comfort en luxe

Denk je aan comfort en luxe, dan denk je aan een whirlpool ligbad. Dit is uiterst ontspannend en je kan hier even helemaal tot rust komen na een vermoeiende dag. Ook wanneer je kinderen hebt is een bad ideaal. Wij geven je alle informatie over het aanschaffen van een whirlpool.

Whirlpool

Waar let je op bij het kopen van een whirlpool bad?

  • Afmetingen: Allereerst de ruimte. Hoeveel ruimte heb je ter beschikking voor een bad en hoeveel ruimte wil je hieraan spenderen? Een vrijstaand bad neemt bijvoorbeeld een stuk meer vierkante meters in beslag dan een hoekbad.
  • Leefsituatie: Vergeet ook het praktische aspect niet. Een bad moet bij jouw (leef)situatie passen. Heb je een relatief kleine badkamer maar wil je toch een (lig)bad? Dan is een bad/douche-combinatie misschien een goede optie voor je. Deze vorm van een bad is tegenwoordig in allerlei stijlen, materialen en afmetingen te verkrijgen.
  • Materiaal: Wij verkopen baden van plaatstaal, quaryl en acryl & solid surface. Quaryl en acryl hebben beide als voordeel dat beschadigen als krasjes etcetera makkelijk kunnen worden bijgewerkt en houden de temperatuur van water goed vast. Acryl houdt ook de kleur van het bad goed vast en is makkelijk in het onderhoud.

Water of luchtjets?

Voordat je een whirlpool aanschaft is het belangrijk om te weten of je liever luchtjets, waterjets of een combinatie hiervan wilt. Wij lichten ze kort uit:


  • Whirlpools met luchtjets, deze luchtjets zitten in de bodem van het bad. De bubbels werken zich een weg naar boven Dit effect stimuleert de bloedsomloop en zorgt dat je spieren ontspannen. Sport u veel? Dan bied deze vorm van een whirlpoolbad een uitkomst.
  • Hydro whirlpool: Een tweede optie die je kunt kiezen is een bubbelbad met waterjets. Dit bubbelbad wordt een hydro genoemd. De jets zitten nu in de zijkant van het bad. Deze waterjets spuiten water vanuit verschillende posities tegen het lichaam wat zorgt voor een massage effect.
  • Combinatie Whirlpool met lucht- en waterjets: Hierbij zitten er aan de zijkanten en aan de onderkant luchtjets. Zo kan je optimaal genieten van het warme water dat je lichaam masseert en stimuleert.

Wil je meteen bestellen? Bekijk ons assortiment meteen online!

Tip: Het is natuurlijk ook mogelijk om jouw huidige bad om te toveren naar een whirlpool! Bespreek de mogelijkheden eens met een van onze badkamer specialisten.

Advies nodig?

Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze voor een whirlpool. Onze adviseurs staan je graag te woord in één van onze showrooms maar ook telefonisch zijn wij bereikbaar voor vragen en advies. Zien we je snel?!

Ontvang een waardecheque t.w.v. € 500,-

Bij uw aanvraag van een gratis inspiratiemagazine.

Inspiratiemagazine

Vul hieronder uw gegevens in om het gratis inspiratiemagazine aan te vragen.

Vestiging
Inspiratiemagazine