Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieZwevende badkamermeubels zijn een must-have!

Zwevende badkamermeubels zijn een must-have!

Je hebt badkamermeubels nodig. Voor het opbergen van je medicijnen, verzorgingsproducten en handdoeken is een badkamermeubel gewoon onmisbaar. De praktische aspecten zijn het belangrijkst. Echter snappen wij dat een badkamermeubel er ook goed uit moet zien. Je steelt de show met een zwevend badkamermeubel!

Wat zijn zwevende badkamermeubels

Zwevende badkamermeubels zijn badkamermeubels die niet bevestigd zijn aan de grond of aan poten maar die hangen aan een wand. Hierdoor blijft de ruimte onder het meubel leeg. Deze loze ruimte zorgt ervoor dat jouw badkamer er ruimer en leger uitziet. Iets wat men vaak zoekt in de badkamer. Zwevende badkamermeubels zijn de laatste jaren zeer populair geworden. In veel nieuwe badkamers wordt hier dan ook voor gekozen. 

zwevende badkamermeubels

Redenen om te kiezen voor zwevende badkamermeubels

Maar waarom kiest men dan zo vaak voor zwevende meubels? Dat heeft een aantal redenen, die sommen we graag even kort voor je op. 

  • Oogt ruimer: Jouw badkamer oogt ruimer met zwevende badkamermeubels. Zoals al even kort benoemd, lijkt jouw badkamer leger en meer een geheel als jouw meubels zweven. Dit is dus zeker een aanrader voor als jouw badkamer wat kleiner is.
  • Modern en trendy: Als je kiest voor zwevende badkamermeubels ben je bezig volgens de laatste badkamertrends! Het is altijd een goede keuze om te kiezen voor een trendvolle optie voor de waarde van jouw badkamer. 
  • Groot aanbod: Omdat deze meubels zo populair zijn, zijn ze ook verkrijgbaar in de mooiste stijlen en materialen. Je vindt dus altijd een zwevend meubel in jouw stijl.

Zwevende wastafel

Veruit de meest gekozen optie voor een zwevend badkamermeubel is de zwevende wastafel. De wastafel is een van de belangrijkste aspecten van een badkamer en wordt bijna altijd in de zwevende optie gekozen. Een handige combinatie is dan om voor een zwevende wastafel en badkamerkast in een te kiezen. Zo profiteer je ook van opbergruimte en doordat de wastafel toch zweeft is er ruimte onder vrij.

zwevende badkamermeubels

Kom langs bij Sanistunter!

Wil je graag meer weten over zwevende badkamermeubels of inspiratie opdoen in onze showrooms? Kom dan eens langs in één van onze badkamer showrooms door heel Nederland.

Wil je persoonlijk advies over jouw nieuwe badkamer of badkamertegels? Wij kunnen je helpen! Onze badkamerspecialisaten denken met je mee. Maak een afspraak in één van onze showrooms in Nederland.

Ontvang een waardecheque t.w.v. € 500,-

Bij uw aanvraag van een gratis inspiratiemagazine.

Inspiratiemagazine

Vul hieronder uw gegevens in om het gratis inspiratiemagazine aan te vragen.

Vestiging
Inspiratiemagazine