U bevindt zich nu hierHomeSanitair showroom

Sanitair showroom4

Sanistunter heeft door heel Nederland uitgebreide, luxe sanitair showrooms staan. Hier is ontzettend veel inspiratie op te doen voor uw droombadkamer. Ook kunt u uzelf laten helpen met het realiseren van uw perfecte badkamer door een afspraak te maken met één van onze gespecialiseerde sanitair kenners.

De grootste sanitair showrooms

De showrooms van Sanistunter staan verspreid door heel Nederland en ze worden ook wel gezien als een van de meest grote showrooms van heel Nederland. In de showrooms treft u alle benodigdheden voor een badkamer. Van baden tot kranen en van wastafels tot verwarmingssystemen, u kunt altijd terecht in onze sanitair showrooms. Verder zijn er altijd sanitair specialisten aanwezig die u graag helpen. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een gratis 3D tekening of gratis offerte.

Laagste prijs garantie

Bij Sanistunter garanderen wij de laagste prijs voor uw badkamer. Biedt een andere sanitair showroom u een offerte aan, dan kunt u deze hier uploaden. Wij beoordelen de offerte en stellen daarna zelf een offerte op met een vergelijkende of nog scherpere prijs.

Uw droombadkamer vinden?

Vind uw droombadkamer in een van onze sanitair showrooms. Met ons uitgebreide assortiment en het advies van onze specialisten bent u voor elke badkamer klus bij sanistunter aan het juiste adres. Bent u benieuwd? Vraag dan alvast een gratis offerte en 3D ontwerp aan.

We zien u snel in één van onze sanitair showrooms. U kunt hier gratis voor de deur parkeren.

Hier vindt u uw dichtstbijzijnde sanitair showroom:

(Parkeren is gratis)