Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeSanitair specialist Zaandam

Sanitair specialist Zaandam

Meer over Sanitairwinkel Zaandam

Welkom bij sanitair specialist Zaandam

Ben je toe aan nieuw sanitair en zoek je een sanitair specialist in de omgeving van Zaandam? Dan ben je bij sanitair specialist Sanistunter Zaandam aan het juiste adres. Onze specialisten staan klaar om jou te helpen met de zoektocht naar jouw perfecte badkamer.

Onze sanitair specialist in Zaandam

Naast onze ruim opgezette showroom aan de Stormhoek 14 in Zaandam profiteer je altijd van onze vele voordelen:

  • Altijd laagste prijsgarantie
  • Een GRATIS 3D ontwerp van jouw badkamer
  • Top merken als Grohe, Mosa en Duravit
  • Ruime openingstijden
  • Deskundig advies van onze badkamerspecialisten

Badkamer renoveren of verbouwen?

Ben je van plan om je badkamer te renoveren of te verbouwen? Wij verzorgen montage & installatie van sanitair en tegels ter plaatste. Advies inwinnen? Neem contact met ons op! Je krijgt altijd binnen 24 uur reactie van één van onze specialisten.

Jouw perfecte badkamer in 4 stappen

Ben je opzoek naar een nieuwe badkamer? Dan wil je goed geïnformeerd zijn over de mogelijkheden en opties! Daarom hebben wij een stappenplan opgesteld voor het uitkiezen en plaatsen van jouw perfecte badkamer.

  • Inspiratie opdoen: Jouw nieuwe badkamer begint allemaal bij inspiratie opdoen. Wij helpen jou daar zo goed mogelijk mee aan de hand van onze inspirerende showroom! Heb je geen tijd om langs te gaan bij onze sanitair specialist? Dan inspireren wij jou via onze social media kanalen, inspiratieblogs en via ons sanitair aanbod op de webshop.
  • Advies: Als je weet wat je wilt kun je samen met een badkamer specialist gaan sparren over de technische aspecten en de laatste puntjes. Doe bijvoorbeeld een GRATIS 3d-ontwerp om zeker te weten dat je de juiste keuze maakt!
  • Offerte: Na het advies draaien wij een passende offerte voor je uit. Hier kun je dan even rustig thuis over nadenken en een weloverwogen beslissing maken. Stem je in met de offerte? Dan plannen we samen de levering en montage van jouw nieuwe droombadkamer.
  • Plaatsing van de badkamer: Jouw badkamer wordt geleverd door ervaren monteurs uit de omgeving die nauw samenwerken met Sanistunter. Wij blijven erg betrokken bij de levering en montage en zorgen ervoor dat jou badkamer helemaal perfect wordt geïnstalleerd zodat je er optimaal van kunt genieten!

Tot ziens bij Sanistunter Zaandam

Kom langs en ervaar het zelf! Laat je onder dompelen in de luxe die sanitair specialist Zaandam jou biedt en geniet van je nieuwe of heringerichte badkamer. Wij zetten de koffie alvast klaar!