U bevindt zich nu hierHomeSanitairwinkel

Sanitairwinkel4

Sanistunter; dé sanitairwinkel voor luxe badkamers en sanitair

Bent u op zoek naar een sanitairwinkel die gespecialiseerd is in luxe badkamers en sanitair van topkwaliteit? Bij Sanistunter bieden wij een groot assortiment sanitair aan van diverse A-merken, zoals Grohe en Villeroy & Boch. U bent van harte welkom in één van onze vestigingen!

Luxe showrooms

Bij Sanistunter kunt u volop inspiratie opdoen in onze luxe sanitair showrooms. Hier vindt u veel verschillende badkameropstellingen in diverse stijlen en vormen. Er staat altijd wel een badkamer tussen die bij u past. In onze showrooms bieden wij u altijd de laagste prijsgarantie; luxe topkwaliteit voor een scherpe prijs.

Persoonlijk en deskundig advies

In onze showrooms krijgt u altijd persoonlijk en deskundig advies van één van onze badkamerspecialisten. Onze specialisten denken altijd met u mee en beantwoorden graag al uw vragen op het gebied van badkamers en sanitair. Heeft u niet veel tijd tot uw beschikking? Maak dan online direct een afspraak, zodat u direct terecht kunt.

Gratis 3D ontwerp

Wanneer u uw droombadkamer in grote lijnen voor ogen heeft, kunt u online een gratis 3D ontwerp aanvragen. Één van onze badkamerspecialisten maakt een ontwerp van uw badkamer in 3D, dat u aan de hand van een VR-bril van alle kanten kunt bekijken. Zo weet u direct hoe uw nieuwe badkamer eruit komt te zien.

Tot ziens bij sanitairwinkel Sanistunter. Wij kijken uit naar uw komst!

Hier vindt u uw dichtstbijzijnde sanitairwinkel:

(Parkeren is gratis)