Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeTegeloutlet

Tegeloutlet5

Luxe badkamertegels voor een scherpe prijs

Sanistunter heeft een groot en luxe assortiment tegels, waarmee je jouw volledige sanitair naar eigen smaak kunt inrichten. Heb je deskundig advies nodig? Wij staan je graag persoonlijk te woord. In onze badkamerwinkels kun je met eigen ogen zien wat de mogelijkheden zijn. In onze tegeloutlets bieden wij jou altijd de laagste prijsgarantie voor topkwaliteit tegels.

Uitgebreide collectie aan wand en vloertegels 

Bij tegeloutlet Sanistunter hebben wij een uitgebreide tegelcollectie beschikbaar. Wij bieden zowel vloertegels als wandtegels aan en ook het plaatsen van vloerverwarming is geen probleem. Wil je het gehele assortiment aan tegels graag in het echt bekijken? Kom dan eens langs in één van onze Sanistunter tegeloutlets. In onze showroom vind je compleet ingerichte badkamers zodat je een goed beeld krijgt van alle mogelijkheden.

Jouw tegels gevonden bij één van onze tegeloutlet filialen?

Jouw tegels gevonden? Kom dan naar één van onze badkamershowrooms en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en de kosten. Ook kun je online een gratis 3d ontwerp aanvragen. Wij zullen dan de gewenste vloer- en wandtegels 'intekenen' in jouw eigen droombadkamer. Wil je graag dat één van onze medewerkers voor je klaar staat om jou te adviseren? Maak dan online direct een afspraak op het moment dat dit jou het beste schikt.

Tot ziens bij tegeloutlet Sanistunter. Wij kijken uit naar jouw komst!

Hier vindt je jouw dichtstbijzijnde tegeloutlet: