U bevindt zich nu hierHomeTegeloutlet

Tegeloutlet4

Luxe badkamertegels voor een scherpe prijs

Sanistunter heeft een groot en luxe assortiment tegels, waarmee u uw volledige sanitair naar eigen smaak kunt inrichten. Heeft u deskundig advies nodig? Wij staan u graag persoonlijk te woord. In onze badkamerwinkels kunt u met eigen ogen zien wat de mogelijkheden zijn. In onze tegeloutlets bieden wij u altijd de laagste prijsgarantie voor topkwaliteit tegels.

Uitgebreide collectie aan wand en vloertegels 

Bij tegeloutlet Sanistunter hebben wij een uitgebreide tegelcollectie beschikbaar. Wij bieden zowel vloertegels als wandtegels aan en ook het plaatsen van vloerverwarming is geen probleem. Wilt u het gehele assortiment aan tegels graag in het echt bekijken? Kom dan eens langs in één van onze Sanistunter tegeloutlets. In onze showroom vindt u compleet ingerichte badkamers zodat u een goed beeld krijgt van alle mogelijkheden.

Uw tegels gevonden bij één van onze tegeloutlet filialen?

Uw tegels gevonden? Kom dan naar één van onze badkamershowrooms en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en de kosten. Ook kunt u online een gratis 3d ontwerp aanvragen. Wij zullen dan de gewenste vloer- en wandtegels 'intekenen' in uw eigen droombadkamer. Wilt u graag dat één van onze medewerkers voor u klaar staat om u te adviseren? Maak dan online direct een afspraak op het moment dat dit u het beste schikt.

Tot ziens bij tegeloutlet Sanistunter. Wij kijken uit naar uw komst!

Hier vindt u uw dichtstbijzijnde tegeloutlet:

(Parkeren is gratis)