Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeToiletten

Toiletten143

Zet stijl en klasse neer van het hoogste niveau met onze toiletten

Het is misschien niet het meest frisse onderdeel van het sanitair. Maar met een mooi toilet zet je stijl en klasse neer van het hoogste niveau.

Hangend, staand, een losse stortbak of een duoblok stortbak? Toiletten zijn tegenwoordig in allerlei soorten- en maten te verkrijgen en de keus is daarmee enorm groot. Daarom adviseren wij om altijd eerst de (plaatsing)mogelijkheden in kaart te brengen voordat je een toilet aanschaft.

Waar men vroeger steevast een staande witte pot met een grote stortbak erboven had, is de tijd gelukkig niet stil blijven staan en vinden wij het toilet ofwel de wc, een van de belangrijkste aspecten en jawel, misschien wel het mooiste aspect van jouw badkamer.

Waar let je op bij de keuze voor een toilet?

De ruimte waar het toilet dient te komen is eigenlijk het belangrijkste aspect als het gaat om de keuze van het toilet. Heb je veel of weinig ruimte ter beschikking. Verder dien je na te denken over een diepspoel of vlakspoel, de verschillende uitlaten en je eigen behoeftes. Zo is het in sommige gevallen, zoals ziekte of lichamelijke beperkingen zaak om een verhoogd of extra verstevigd toilet aan te schaffen.

Hangtoilet of staand toilet?

Heb je genoeg ruimte? Dan adviseren wij in de meeste gevallen om een hangend toilet te nemen. Een hangend toilet heeft als voordeel dat je de vloer eronder goed schoon kunt houden en het is de meest chique optie als je kiest voor een modern toilet en- of badkamer vanwege het strakke design.

Wanneer je minder ruimte ter beschikking heeft, is een staand toilet een goede optie. Hierbij kun je kiezen voor een toilet met een losse stortbak, of een duoblok toilet.
Tegenwoordig kiezen de meeste mensen voor een duoblok toilet. De stortbak zit hierbij aan de toiletpost vast en maakt van het toilet één geheel.

  • Bekijk ons assortiment staande toiletten 
  • Bekijk ons assortiment wandclosetten

Toilettrends

Hygiënisch en het verlengt de levensduur van jouw toiletbril! Wat wij veel terugzien op toiletgebied is de softclosing wc-bril. Ideaal als je kleine kinderen of huisdieren hebt. Wij hebben een breed assortiment wc brillen internal links waaronder onze softclosing collectie. Neem snel een kijkje!

Wil je helemaal met de tijd meegaan? Kies dan voor een toilet zonder spoelrand. Dit is super hygiënisch aangezien vuil en restjes zich niet in de spoelrand kunnen nestelen. Ook is het design bij een toilet zonder spoelrand een stuk strakker.

Vergeet de accessoires niet

Wij hebben een zeer ruim assortiment toilettoebehoren voor alle badkamerstijlen. Geen zin om te mixen en matchen? Ga dan voor volledige toiletsets. Zo ben je verzekerd dat alles bij elkaar past en is het toilet één prachtig geheel.

Deskundig advies nodig?

Er is tegenwoordig van alles mogelijk en wij zitten vol met inspiratie en kennis om je verder te helpen. Heb je bijvoorbeeld weleens gedacht aan een urinoir of een volledig ingebouwd toilet?