Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeToilettenWC brillen

WC brillen0

Er zijn op dit moment nog geen producten aanwezig. Deze komen z.s.m. online. Excuses voor het eventuele ongemak.

Ze zijn onlosmakelijk met een toiletpot verbonden. WC brillen ofwel toiletzittingen of toiletbrillen. Ze zijn te verkrijgen in allerlei soorten en maten, stijlen en kleuren.

Waar op te letten bij de aanschaf van een WC bril

  • De maat van uw toilet: Toiletten hebben over het algemeen een standaard maat. Maar hier zijn altijd varaties op. Zoals een extra klein toilet of een extra breed toilet. Niet iedere WC bril zal dan op uw toilet passen. Denk hierbij ook aan de harttafstand tussen de scharniergaten. Deze kunnen verschillen van 0-99 mm tot 220 mm en meer
  • De vorm van uw toilet: Toiletten hebben verschillende vormen, logischerwijs hebben WC brillen dit ook. Meestal wordt er gekozen voor een standaard ovalen vorm toilet. Maar toiletten komen ook in vierkante, ei-vormige of vierkhoekige vormen voor.
  • De uitstraling van uw toilet. WC brillen zijn zoals eerder al aangegeven te verkrijgen in diverse kleuren en modellen. De meeste mensen kiezen nog steeds voor klassiek wit. Maar heeft u al weleens gedacht aan houtkleurig of met een patroon?
  • De zitting van de WC bril: Bij de aanschaf van een toiletbril kunt u kiezen uit verschillende afwerkingen. Namelijk een standaard afwerking, softclose, quick-release of een combinatie van quick release en softclose

 

TREND: Softclosing WC bril

Onze collectie soft closing WC- brillen wordt meer en meer verkocht. Een softclosing WC bril beschermt uw toilet bij te hard dichtdoen. Iets wat schade en lawaai teweegbrengt. Veel gezinnen met kleine kinderen kiezen voor een softclosing WC bril. Ook zien we een trend in de quick release WC brillen. Dit betekent dat de WC bril makkelijk te verwijderen is van het toilet. Ideaal voor bijvoorbeeld het schoonmaken!
Softclosing WC- brillen zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en materialen tegen aantrekkelijke prijzen. We hebben softclosing WC brillen van merken als Villeroy en Bosch, Sphinx en Duravit.
Maar ook wanneer u minder geld wil spenderen hebben wij een breed assortiment voor u.

Advies over WC Brillen

Wilt u graag advies over welk type WC bril bij u past of heeft u een vraag over één van onze modellen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Ook kunt u altijd langskomen in één van onze 37 showrooms door heel Nederland. Vind uw dichtstbijzijnde vestiging hier.