Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeVerwarmingHanddoekradiator

Handdoekradiator0

Er zijn op dit moment nog geen producten aanwezig. Deze komen z.s.m. online. Excuses voor het eventuele ongemak.

Een handdoekradiator is een hele fijne toevoeging op de algehele verwarming in uw badkamer. 

De naam zegt het eigenlijk al, u kunt uw handdoeken met een handdoekradiator alvast lekker opwarmen of laten opdrogen. Let wel: Wanneer u kletsnatte handdoeken ophangt, kan het zijn dat het materiaal gaat roesten. Lichtvochtige handdoeken zijn daarentegen geen enkel probleem.

Eyecatcher 

Een handdoekradiator, ook wel designradiator genoemd, is weliswaar praktisch maar geeft uw badkamer ook direct een uitermate elegante en moderne uitstraling.  

Vele variaties

Of u nu veel of weinig ruimte in uw badkamer heeft, ruimte voor een handdoekradiator is er altijd. Want deze designradiatoren zijn in vele afmetingen verkrijgbaar. Verticaal, horizontaal, smal en breed.

Kleur bekennen

De meeste handdoekradiators zijn van verchroomd messing. Maar wij hebben ook designradiators in ons assortiment van RVS of aluminium.

Wij hebben handdoekradiatoren van de beste merken, onder andere van:

  • Plieger
  • Vasco
  • Zehner

Advies over handdoekradiatoren

Komt u er niet uit? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor een radiator. 

Voor inspiratie bent u van harte welkom in één van onze showrooms door heel Nederland of download ons inspiratiemagazine.