Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeVerwarming

Verwarming20

Verwarming in jouw badkamer

Niets is fijner dan een badkamer die lekker warm is. Dit geeft een groot gevoel van luxe en comfort maar wordt, ten onrechte, vaak nog links gelegd bij bijvoorbeeld de bouwtekening. Zonde want daarna kom je erachter dat een koude badkamer absoluut geen pretje is. Voor dit soort situaties bieden wij oplossingen. Zo hebben wij losse verwarmingselementen voor kleine, middelgrote of grote badkamers.

Welke verwarming is geschikt voor mijn badkamer

Wij adviseren je in de meeste gevallen om in de badkamer voor twee soorten verwarmingsbronnen te kiezen. Één centrale verwarmingsbron, denk aan vloerverwarming, luchtroosters of een radiator, en een extra verwarmingselement zoals handdoekverwarming of spiegelverwarming.

Vloerverwarming

Wanneer het praktisch mogelijk is, adviseren wij jou in 90% van de gevallen altijd om te kiezen voor vloerverwarming. Deze manier van badkamer verwarmen kent vele voordelen. Het bespaart ruimte, is hygiënisch en is ook nog eens uitermate comfortabel. Nooit meer koude voeten. Daarnaast is vloerverwarming onzichtbaar, ideaal voor de moderne badkamer!

Vloerverwarming plaatsen is technisch wel wat intensiever dan het plaatsen van enkel een radiator. Hou hier rekening mee. Wanneer je de hele badkamer gaat verbouwen adviseren wij zeker om ook gelijk vloerverwarming te plaatsen.

Ga je niet de gehele badkamer verbouwen of wil je gewoonweg geen vloerverwarming om welke reden dan ook? Dan kun je natuurlijk ook voor andere verwarmingsbronnen kiezen.

Radiator

Een handdoekradiator is ideaal voor als je jouw handdoeken lekker warm wil laten worden voor bijv. het douchen. Daarnaast geeft het ook nog eens warmte af. Dubbel zo praktisch, dubbel zo veel comfort. Let bij de keuze voor een radiator goed op de capaciteit en de plek van aansluiting. Want hoe mooi de radiator er ook uitziet, hij is er tenslotte voor om de badkamer te verwarmen.

Grootste assortiment radiatoren

Wij hebben het breedste aanbod van (design)radiatoren. Kies je voor wit, zwart of ligt jouw voorkeur bij een chroomkleurige radiator. Er is zeer veel mogelijk, alles kan naar wens.

Vrijblijvend advies

Als het om verwarming gaat, is het raadzaam om altijd advies te vragen aan iemand die er (het technische) verstand ervan heeft. Onze adviseurs staan je graag te woord om je te ondersteunen bij de aankoop van de verwarming.