Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeWastafelsDubbele wastafels

Dubbele wastafels2

Bekijk hier ons assortiment dubbele wastafels

Heeft u een groot gezin of heeft u simpelweg geen tijd om te wachten? Dan is een dubbele wastafel zeer geschikt. Een dubbele wastafel is niet alleen erg praktisch, ook het aanzicht van een dubbelde wastafel is erg aangenaam. Het geeft een luxe uitstraling aan uw badkamer.

Wat is een dubbele wastafel

Een dubbele wastafel is wastafelblad waar twee inbouw wastafels in zijn geplaatst als één geheel. Een dubbele wastafel wordt vaak verkocht in combinatie met onze wastafelmeubels. Wilt u wel meerdere wastafels maar niet vastzitten aan een wastafelmeubel? Dan kunt u ook kiezen voor losse wastafels. Kijk dan eens bij onze collectie waskommen.

Waar moet ik op letten bij de keuze voor een dubbele wastafel

 

 • De ruimte waar u de wastafel wil plaatsen. Het gegeven dat een dubbele wastafel dubbel zoveel ruimte inneemt is onjuist. Dit kan, maar het hoeft zeker niet. Tegenwoordig zijn er ook tal van dubbele wastafels voor kleinere badkamers te verkrijgen. Bekijk hier ons assortiment.
 • Het materiaal van de wastafel: De meeste dubbele wastafels zijn gemaakt van keramiek. Dit is een zeer sterk materiaal en heeft maar weinig onderhoud nodig. Maar u kunt ook kiezen uit materialen als natuursteen, kunststof of hout. Dit is smaak afhankelijk.

 

Toebehoren voor uw dubbele wastafel

Een dubbelde wastafel gaat altijd in combinatie met een badkamerkast. Verder dient u rekening te houden met toebehoren als :

  • Kranen: Let op: Wanneer u een opbouw kraan plaatst dient u rekening te houden met het aantal kraangaten in uw wastafel.
  • Wastafelpluggen: Kiest u voor een wastafel met of zonder overloop? Wanneer u kiest voor een overloop voorkomt u het overstromen van uw wastafelbak.
  • Spiegels
  • Afvoeren

 

Neem contact met ons op

   Wenst u vrijblijvend advies? Of vraagt u zich bijvoorbeeld af of u uw badkamerkast wel past bij uw dubbele wastafel? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

  Enkel inspiratie nodig? Download dan ons inspiratiemagazine of kom langs in onze showroom. Vind hier een vestiging bij u in de buurt.