Maak een afspraak of loop binnen bij Sanistunter Barendrecht

Voor advies en inspiratie voor jouw nieuwe droombadkamer

Kom inspiratie opdoen en laat je adviseren bij Sanistunter Barendrecht. Zeker weten dat we tijd voor je hebben? Maak een vrijblijvende afspraak.

☑ Laat je inspireren in de showroom

☑ Persoonlijk advies op maat door onze ervaren adviseurs

☑ Ontvang een gepersonaliseerd 3D ontwerp

☑ Een afspraak, advies en 3D ontwerp is altijd vrijblijvend en gratis.

Sanistunter - blauwe badkamer

Contact­gegevens

Sanistunter Barendrecht
Van 't Hoffstraat 22
2991 XP  Barendrecht - Nederland
Sanistunter - yxkzTGON96

Openings­tijden showroom

 • MaandagGesloten
 • Dinsdag10:00 - 17:30 uur
 • Woensdag10:00 - 17:30 uur
 • Donderdag10:00 - 17:30 uur
 • Vrijdag10:00 - 17:30 uur
 • Zaterdag09:30 - 17:00 uur
 • ZondagGesloten
Sanistunter - 12

Probeer ons 2D/3D programma!

Sanistunter - sanisale-doe-inspiratie-op

Doe inspiratie op met onze pinterest borden

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque à € 500,-!

Sanistunter - magazine

Sanitairwinkel Barendrecht

Kom je nieuwe badkamer uitzoeken bij Sanistunter Barendrecht.Tijdens je bezoek aan de showroom loop je op je gemak tussen de verschillende badkameropstellingen rond. Je ziet de vele mogelijkheden die je hebt om een badkamer op meerdere manieren in te richten. En dan hebben we het niet alleen over de indeling van de badkamer, maar ook over de stijl. Want bij sanitairwinkel Barendrecht is er zoveel keuze dat je altijd iets in jouw stijl en naar je smaak kunt vinden.

Kies je droombadkamer bij Sanistunter Barendrecht

Houd je van een moderne inrichting of wil je liever een tijdloze badkamer? Het maakt niet uit wat je voorkeur heeft. Het belangrijkste is dat je helemaal tevreden bent met de badkamer die je uiteindelijk kiest. En dat betekent dat jouw wensen voorop staan bij de samenstelling van het geheel. Maar twijfel je over de soort vloertegels die je het beste in de inloopdouche kunt neerleggen, of over de soorten kranen die je gaat plaatsen? Vraag dan gerust advies aan een van de deskundige badkamerspecialisten van sanitairwinkel Barendrecht.

Kom langs in onze showroom

De showroom van Sanistunter Barendrecht is vanaf de doorgaande weg goed zichtbaar. Je vindt ons op de Van ‘t Hoffstraat 22 in Barendrecht. Neem op de A15 afslag 20, Rotterdam-IJsselmonde. Parkeer je auto gratis voor de deur. Kom je met de bus naar sanitairwinkel Barendrecht? Stap dan uit bij bushalte Rotterdam Rijerwaard.

De voordelen van Sanistunter Barendrecht

Kies je nieuwe badkamer bij Sanistunter Barendrecht uit en je profiteert van een aantal voordelen zodat je altijd met een goed gevoel de showroom verlaat.

 • Een keuken op maat. Sanitairwinkel Barendrecht is gespecialiseerd in maatwerk, dus krijg je altijd een passende badkamer. Hoe groot of klein je badkamer ook is en in welke stijl je ook wenst.
 • Luxe designbadkamers. Behalve dat je een badkamer op maat hebt, zijn de badkamers in het assortiment van Sanistunter Barendrecht ook stijlvol, volgens de laatste trends en hebben ze een luxe uitstraling.
 • Hoogwaardige kwaliteit. Bij sanitairwinkel Barendrecht weet je zeker dat de badkameraccessoires en -meubels van goede kwaliteit zijn. Alle producten in ons assortiment zijn van bekende A-merken.
 • Laagste prijsgarantie. Je nieuwe badkamer voldoet aan al je wensen, is van de beste kwaliteit en bovendien betaal je de laagste prijs voor je droombadkamer.
 • Gratis 3D-ontwerp. Wil je een goed beeld hebben bij de inrichting van je nieuwe badkamer? Maak dan een afspraak voor een gratis 3D-ontwerp.
 • Altijd deskundig advies. Onze ervaren badkamerspecialisten helpen je graag bij het uitzoeken en samenstellen van de badkamer die je in gedachten hebt. En als je vragen hebt, dan beantwoorden ze deze natuurlijk ook.