Loading...

Maak een afspraak of loop binnen bij Sanistunter Zaandam

Voor advies en inspiratie voor jouw nieuwe droombadkamer

Kom inspiratie opdoen en laat je adviseren bij Sanistunter Zaandam. Zeker weten dat we tijd voor je hebben? Maak een vrijblijvende afspraak.

☑ Laat je inspireren in de showroom

☑ Persoonlijk advies op maat door onze ervaren adviseurs

☑ Ontvang een gepersonaliseerd 3D ontwerp

☑ Een afspraak, advies en 3D ontwerp is altijd vrijblijvend en gratis.

Sanistunter - blauwe badkamer

Contact­gegevens

Sanistunter Zaandam
Stormhoek 14
1506 SW  Zaandam - Nederland
Sanistunter - yxkzTGON96

Openings­tijden showroom

  • MaandagGesloten
  • Dinsdag10:00 - 17:30 uur
  • Woensdag10:00 - 17:30 uur
  • Donderdag10:00 - 17:30 uur
  • Vrijdag10:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur
  • ZondagGesloten
Sanistunter  - 12

Probeer ons 2D/3D programma!

Sanistunter - sanisale-doe-inspiratie-op

Doe inspiratie op met onze pinterest borden

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque à € 500,-!

Sanistunter - magazine

Sanitairwinkel Zaandam

Op zoek naar een nieuwe badkamer of leuke badkameraccessoires? Dan ben je bij Sanistunter Zaandam aan het juiste adres. In de luxe showroom zijn er verschillende badkameropstellingen. Deze geven je een hoop inspiratie over de mogelijkheden voor je eigen badkamer. En als je vragen hebt, dan kun je deze altijd stellen aan de ervaren medewerkers van sanitairwinkel Zaandam.

Een badkamer in stijl

Smaken verschillen en dat is ook zeker het geval als het om de inrichting van je badkamer gaat. De grootte van de badkamer speelt daar natuurlijk ook een rol bij. Daarom kun je bij sanitairwinkel Zaandam badkamers in verschillende stijlen en kleuren krijgen. Dat geldt niet alleen voor het sanitair. Maar natuurlijk ook voor de vloer- en wandtegels. Bovendien zijn bijvoorbeeld de douchewanden, wastafels en bladen van de badkamerkasten in verschillende uitvoeringen en materialen verkrijgbaar. Zo kun je bij Sanistunter Zaandam je nieuwe badkamer niet alleen stijlvol inrichten. Het is ook nog eens een mooi en uniform geheel.

De voordelen van Sanistunter Zaandam

Behalve van een uitgebreid assortiment om je nieuwe badkamer in te richten, profiteer je bij sanitairwinkel Zaandam van nog meer voordelen. Je krijgt altijd een luxe designbadkamer op maat. Bij Sanistunter Zaandam ben je verzekerd van een badkamer van hoge kwaliteit. De badkameraccessoires en badkamermeubelen zijn van bekende A-merken. Daarnaast geven we je bij Sanistunter Zaandam de laagste prijsgarantie.

Wil je graag advies bij de aanschaf van je badkamer? Dat is geen probleem. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van maatwerk. En we kunnen dus ook voor jouw persoonlijke situatie een advies geven. Stel je vragen tijdens het bezoek aan onze showroom aan een van de ervaren badkamerspecialisten van sanitairwinkel Zaandam. Je kunt ook een afspraak maken om de mogelijkheden door te nemen. We maken dan een gratis 3D-ontwerp van je nieuwe badkamer. Dit geeft je een overzichtelijk beeld van hoe je droombadkamer er uiteindelijk uit gaat zien.

Kom naar de showroom in Zaandam

Om een goede indruk te krijgen van de vele mogelijkheden kom je naar onze showroom. Je kunt vooraf ook eerst online het magazine van Sanistunter aanvragen. Zo kun je alvast wat ideeën opdoen. Sanitairwinkel Zaandam bevindt zich aan de Stormhoek 14 in Zaandam op de gelijknamige woonboulevard. Combineer dus eventueel een bezoek aan sanitairwinkel Zaandam met andere aankopen. Kom je met de auto dan kun je gratis voor de deur parkeren. Wil je met het openbaar vervoer komen? Dan is Sanistunter Zaandam ook gemakkelijk met de bus te bereiken.