Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeBadenWhirlpool baden

Whirlpool baden11

Kies voor luxe en welness, kies onze collectie whirlpool baden!

Whirlpool baden, ook wel bubbelbaden genoemd zijn het absolute toppunt van luxe in jouw badkamer. Het helpt jou om optimaal te ontspannen en het is daarbij ook nog eens goed voor de bloedsomloop. Dubbel zoveel voordeel.

Typen whirlpool baden

Ieder bad kan omgetoverd worden tot een whirlpool bad. Er zijn verschillende whirlpool baden te verkrijgen:

  • Whirlpools met luchtjets: Deze luchtjets zitten in de bodem van het bad. De bubbels werken zich een weg naar boven Dit effect stimuleert de bloedsomloop en zorgt dat je spieren ontspannen. Sport je veel? Dan biedt deze vorm van een whirlpoolbad een uitkomst.
  • Hydro (bubbelbaden met waterjets): Een tweede optie die je kunt kiezen is een bubbelbad met waterjets. Dit bubbelbad wordt een hydro genoemd. De jets zitten nu in de zijkant van het bad. Deze waterjets spuiten water vanuit verschillende posities tegen het lichaam wat zorgt voor een massage effect.
  • Whirlpools met verschillende combinaties van luchtjets- en waterjets.

Om het oog ook wat te bieden is het mogelijk verlichting te plaatsen in het bubbelbad. Dit straalt luxe uit, dan ben je zeker van een ontspannen gevoel als je uit bad komt. Whirlpools zijn er in verschillende maten, zoals een 1-persoons whirlpool, maar ook 2-persoons whirlpools.

Whirpool baden voor ieder budget

Whirlpool baden te duur? Een whirlpool bad hoeft geen enorme investering te zijn. Je kunt een whirlpool bad zo duur maken als je zelf wilt. Het is zelfs mogelijk om jouw bestaande bad om te bouwen tot een whirlpool bad. Heb je een, hoekbad, ligbad of een vrijstaand bad? In ieder bad kunnen er gaten geboord worden om vervolgens jets te plaatsen. In dit geval is het wel raadzaam om een technisch expert te laten kijken naar de aansluitmogelijkheden.

Advies over whirlpool baden

Wil je graag een whirlpool bad, dan raden wij jou in de meeste gevallen aan om te kiezen voor een nieuw bad en jouw bestaande bad niet om te bouwen. In dit laatste geval loop je grotere kans op afvoerproblemen en aansluit moeilijkheden aangezien er tijdens de plaatsing geen rekening is gehouden met een whirlpool bad. Wij hebben tevens diverse scherp geprijsde whirlpool baden in ons assortiment.

Wil je vrijblijvend advies bij de aanschaf van jouw whirlpool? Neem contact op met ons, wij helpen je bij al jouw vragen. Ook kun je langskomen in één van onze showrooms door heel Nederland.