Sanistunter - Pendeldeur

Pendeldeuren

douchedeuren

Voor het afsluiten van je doucheruimte zijn pendeldeuren een ideale oplossing. Deze deuren worden ook wel klapdeuren genoemd. Want ze klappen open van binnen naar buiten. Pendeldeuren bestaan uit twee delen. Daarom bieden ze een optimale in- en uitstapruimte voor mensen die wat breder zijn of slechter ter been zijn.

Kies je pendeldeuren bij Sanistunter

De pendeldeuren van Sanistunter zijn verkrijgbaar in diverse maten. Zo kun je je badkamer helemaal naar je smaak inrichten, want er is altijd een set deuren verkrijgbaar die bij je douche past. Dit type deuren sluit maar een zijde van je douche af, dus ze zijn vooral geschikt voor een inloopdouche met vaste wanden. Daarbij ben je helemaal vrij in het ontwerp van je badkamer. Je kunt bijvoorbeeld je douche in een hoek van de ruimte plaatsen, afgesloten door een wandje. Maar je kunt ook een douche midden in de badkamer bouwen door drie vrije wanden op te trekken en er een pendeldeur voor te plaatsen. Al onze pendeldeuren zijn gemaakt van 6 mm dik veiligheidsglas. Bij een ongeluk breekt dit type glas niet in scherven maar valt uiteen in brokken. En dat is wel zo veilig. Qua afwerking kun je kiezen uit deuren met beslag in chroom, messing of met een zwarte coating. Weet je nog niet zeker of je voor een pendeldeur wilt gaan? Bekijk hier onze andere douchedeuren.

Deskundig advies

Bij Sanistunter inspireren en adviseren we je graag bij het ontwerp van je badkamer. Je vindt dan ook volop inspiratie voor pendeldeuren op onze website. Met onze moodboards en blogs informeren we je over alle mogelijkheden. Zo bieden we je inspiratie voor het gebruik van trendkleuren in je badkamer. Ook geven we je voorbeelden van een originele badkamer indeling. Daarbij laten we zien hoe je verschillende materialen kunt gebruiken. Zo kun je op onze website al een goed beeld krijgen hoe je de douche het beste kunt bouwen in je droombadkamer en welke pendeldeuren daarbij passen. Wil je persoonlijk en deskundig advies? Dan ontvangen we je graag in een van onze showrooms. We kunnen het ontwerp en de bouw van je badkamer van A tot Z begeleiden. In de showrooms kun je zelf kijken en uitproberen welk type douchedeur het best bij je past. Vergeet niet om meteen ons gratis magazine boordevol inspiratie aan te vragen. De gratis waardecheque t.w.v. €500 komt zeker goed van pas!

Sanistunter - magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque à € 500,-!

Mosa
Shuffle Drain
Duravit
Grohe
Sphinx tegels
Geberit
Wiesbaden

A-merken voor scherpe prijzen vind je bij Sanistunter

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw sanitair en tegels.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke badkamerwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droombadkamer.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Sanistunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.