Sanistunter - Geesa Hotel collection Emmerrooster 61 cm voor Sphinx 300 en Arnhem

Emmerroosters

overige accessoires

Beschik je over een diepe gootsteen of wasbak, maar vind je het vervelend om telkens een zware emmer te tillen? Kijk dan eens in ons assortiment emmerroosters. Een emmerrooster is dé oplossing. Emmerroosters zijn namelijk een horizontale legroosters voor de gootsteen waar een emmer op geplaatst kan worden.

Emmerroosters maken de grote schoonmaak een stuk gemakkelijker

Emmerroosters plaats je op de uitstortgootsteen. Dat is een diepere versie van de normale gootsteen, lavabo, wasbak of wastafel die je gebruikt in de keuken of badkamer. Het wordt vaak gebruikt voor het schoonmaken van spullen die niet in een normale gootsteen passen. Met een emmerrooster kun je gemakkelijk een emmer vullen en tillen zonder dat de emmer over de rand getild hoeft te worden. De emmer komt namelijk niet op de bodem te staan, maar een stuk hoger. Hierdoor til je eenvoudig een volle en zware emmer weer uit de gootsteen. Doordat de emmer verhoogd staat, loopt het water ook snel weg. Tegelijkertijd kun je de emmer dan vullen met vers water. Het maakt schoonmaken, tuinieren of andere taken waar veel water voor nodig is een stuk makkelijker. Je kunt veel effectiever aan de slag en daarnaast voorkom je ook gespetter en viezigheid. Wie wil dat nou niet?

Geschikte emmerroosters voor verschillende plekken in en rondom het huis

Emmerroosters zijn vooral handig voor wasbakken in de garage, kelder, werkplaats, bijkeuken of tuin. Naast de functionaliteit van het product, geeft het ook een vintage look aan de gootsteen. Emmerroosters zie je daarnaast ook vaak in restaurants en cafetaria’s. Ben je op zoek naar een emmerrooster voor gebruik in huis? Of ben je een horeca-uitbater? In beide gevallen ben je bij Sanistunter aan het juiste adres. Bij Sanistunter vind je verschillende emmerroosters in allerlei maten. Ook qua materiaal is er veel keuze, zoals aluminium, kunststof, RVS of metaal. Sommige emmerroosters zijn opklapbaar, zodat je het rooster niet helemaal hoeft te de-installeren als je het niet gebruikt. Als je nog niet weet welk emmerrooster geschikt is voor jou, kun je langskomen in een van de showrooms van Sanistunter. Neem de maten van de gootsteen of wasbak mee, zodat de medewerker je direct goed kan helpen. Tot dan!

Sanistunter - magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque à € 500,-!

Duravit
Grohe
Shuffle Drain
Geberit
Sphinx tegels
Wiesbaden
Mosa

A-merken voor scherpe prijzen vind je bij Sanistunter

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw sanitair en tegels.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke badkamerwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droombadkamer.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Sanistunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.