Sanistunter - urinoirschot

Urinoirschot

toilet accessoires

Tegenwoordig worden het urinoir en urinoirschot in toilet en badkamer steeds populairder. Een urinoir wordt ook wel een plasbak genoemd; een alternatief voor een herentoilet. Voor de privacy biedt het urinoirschot uitkomst. Bij Sanistunter hebben wij een ruim assortiment voor een passend urinoirschot.

Ruime keuze urinoirschotten

Voor een ruim assortiment van complete badkamers, sanitair tot ruime keuze in urinoirschot ben je bij Sanistunter aan het juiste adres. Onze medewerkers hebben de ervaring om je te helpen met al jouw vragen. Want bij de keuze voor een nieuwe urinoirschot is kennis en expertise een must. Bekijk onze site voor alle informatie en afbeeldingen van een urinoirschot.

Bij ons vind je diverse types urinoirschot voor in de badkamer. Ook alle benodigdheden die nodig zijn voor de installatie van het urinoirschot zijn hier aanwezig. Doordat we direct bij de fabrikant inkopen, kunnen we de laagste prijs bieden. Daarnaast bieden we ook service, kwaliteit en kennis.

Urinoirschot voor toilet of baadkamer

Urinoirs en een urinoirschot zijn geschikt voor het toilet of badkamer. Ze nemen weinig ruimte in en gebruiken weinig water. Een urinoirschot is onmisbaar voor privacy. Daarbij is het urinoirschot erg makkelijk schoon te houden en geeft het een luxe uitstraling. Er zijn verschillende kleuren en stijlen beschikbaar. Bekijk onze blogs voor inspiratie bij de inrichting van jouw toilet of badkamer.

Assortiment online en in de showroom

Sanistunter is een grote aanbieder met een breed assortiment. Hiervoor kun je op onze website een afspraak maken om onze showroom te bezoeken of kom gewoon eens langs. Daarnaast leveren we ook een urinoirschot aan huis. Zo kun je veilig alles voor de badkamer bestellen zonder zorgen. Ook hebben we ervaren installateurs in dienst die kunnen helpen om het urinoirschot te plaatsen.

Zo krijg je de perfecte badkamer zonder zelf een vinger op te tillen. Een urinoirschot met de beste kwaliteit in materialen. Hiervoor zien we je graag snel op een van onze locaties.

Sanistunter - magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque à € 500,-!

Wiesbaden
Geberit
Sphinx tegels
Shuffle Drain
Duravit
Mosa
Grohe

A-merken voor scherpe prijzen vind je bij Sanistunter

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw sanitair en tegels.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke badkamerwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droombadkamer.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Sanistunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.