Sanistunter raambestickering

Vloertegels

Tegels

Vloertegels zijn een belangrijk onderdeel van je badkamer. Je wilt namelijk een prettige ondergrond als je uit de douche stapt. Maar je wilt ook dat je bij binnenkomst direct de sfeer van de badkamer ziet weergegeven op de vloer. Met het assortiment vloertegels van Sanistunter kun je de mooiste kiezen in jouw persoonlijke stijl.

Alle soorten en maten vloertegels

In een ruimte waar het vaak wat vochtiger is dan in de rest van het huis, zoals de badkamer, is het niet verstandig om een houten vloer te leggen. Maar misschien vind je dat wel heel erg mooi en heb je dat in het hele huis. Met vloertegels kun je het effect van een houten vloer toch bereiken. Door bijvoorbeeld te kiezen voor vloertegels met een houtpatroon. Deze vloer heeft alle voordelen van tegels, zoals vochtbestendig en slipvrij, en toch de warme uitstraling van hout. Hou je meer van een landelijke stijl zonder houtnerf? Kies dan voor een kleinere vierkante tegel in terracotta -of beige tinten. Deze matte tegel geeft ook een warme sfeer. Wil je dat de badkamer heel modern en strak is ingericht, dan zijn er vloertegels in het zwart, antracietgrijs of betonkleur. Een modern effect bereik je door te kiezen voor extra grote tegels. Neem eens een kijkje op onze inspiratiepagina en ontdek de stijl die bij jou past.

Kies de juiste soort vloertegels

Bij het uitkiezen van de vloertegels voor je badkamer let je op een aantal zaken. Is de kleur naar je smaak en past het ook bij de badkamermeubels? Een bruine tegel kan heel mooi staan bij een bruin wastafelplateau, maar het mooist is het als het een contrasterende kleur heeft. Daarnaast moet je nadenken over wat je wilt doen met de vloertegels. Leg je ze alleen op de vloer neer, of betegel je ook de wanden met dezelfde tegels? Dat is mooi voor de uniforme aanblik. Let er wel op dat vloertegels over het algemeen zwaarder zullen zijn dan reguliere wandtegels. Je zult dus extra stevige lijm moeten gebruiken bij het aanbrengen. Wil je vloerverwarming op de badkamer, dan is het zaak erop te letten dat ze hiervoor geschikt zijn. Niet alle steensoorten kunnen de warmte van een vloerverwarming aan. Vraag bij de aankoop desgewenst advies aan onze medewerkers.

Eenheid in je badkamer

Niet alleen de vloertegels bepalen de sfeer in je badkamer. Ook de badkameraccessoires zijn hier een belangrijk onderdeel van. Een tegelvloer met een houtpatroon, combineer je bijvoorbeeld heel mooi met badkameraccessoires in dezelfde stijl. Een houten houder voor de tissues of het glas bij de wastafel. Kies bij een zwarte of antraciet vloer accessoires van RVS of van zwart metaal. Denk hierbij aan een zeepdispensers, een personenweegschaal of kranen. Hoe meer je de accessoires afstemt op de kleuren en materialen die in de vloertegels terugkomen, hoe mooier het is. De materialen die in de douchedeuren zijn toegepast kun je ook prima in de stijl van de vloertegels kiezen. Bijvoorbeeld mat glas bij matte vloertegels en een zwart frame bij een moderne vloer. Tenslotte is het mooi om het wastafelplateau in het materiaal te kiezen dat overeenkomt met het patroon van de tegels. Zoals een houtnerf of een natuurstenen blad.

Sanistunter - vloerverwarming_1

Een volledig nieuwe inrichting

Wil je een volledig nieuwe inrichting voor je badkamer? Dan zijn niet alleen de vloertegels van belang. Je wilt waarschijnlijk ook een nieuw hangtoilet en een douche hebben. Twijfel je of je ook een urinoir kunt installeren, of weet je niet of je genoeg ruimte heb om een bad te plaatsen? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om een 3D ontwerp te maken. Je kunt de maten van je badkamer in het programma invoeren en de verschillende badkamermeubels in het ontwerp plaatsen. Dan zie je direct wat de mogelijkheden zijn en wat wel en niet zou passen. Je kunt ook de kleur van de vloertegels direct uitproberen. Dan kun je zien of je de vloertegels en wandtegels in dezelfde kleur wilt hebben, of toch liever voor aparte kleuren kiest. Dat kan namelijk ook van invloed zijn op het gevoel van ruimtelijkheid. Met het ontwerp maak je gemakkelijker een keuze.

Kom langs in de showroom

Het uitkiezen van de juiste vloertegels is belangrijk voor de sfeer in de badkamer. Kom daarom naar onze showroom, waar je zelf de vloertegels kunt zien. Je kunt ook de structuur voelen, zodat je weet wat voor soort materiaal het is. Mocht je vragen hebben, bijvoorbeeld over de toepassing met vloerverwarming, dan kun je terecht bij een van onze medewerkers. Ook als je informatie wilt over de verschillende badkameraccessoires, of over het maken van een 3D ontwerp voor je badkamer, ben je welkom in de showroom.

Sanistunter - magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque à € 500,-!

Mosa
Grohe
Duravit
Sphinx tegels
Wiesbaden
Geberit
Shuffle Drain

A-merken voor scherpe prijzen vind je bij Sanistunter

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw sanitair en tegels.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke badkamerwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droombadkamer.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Sanistunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.