Sanistunter - blauwe badkamer

Badkamer stijl: Industrieel

Super stoer

Stoer en helemaal van deze tijd, een kort maar krachtige manier om de industriële badkamer stijl te omschrijven. Deze badkamer stijl is op veel verschillende manieren te interpreteren en past daarom ook bij veel interieurs. Neem een kijkje in de industriële badkamer wereld!

De basis

De basis van een industriële stijl is letterlijk: back to the basics. Met gebruik van hout, beton en metaal ben je al een goed eind op weg richting een industriële badkamer. Deze look is geïnspireerd op oude fabrieken en hierbij horen onbewerkte en rauwe materialen. Wanneer je deze materialen combineert met strakke vierkante vormen ontstaat er rust.

Kleurenpalet

Deze onbewerkte materialen hebben een wat donkerder en grauwer kleurenpalet. Vooral de metalen en betonnen aspecten zijn erg rauw en stoer. Deze worden vaak gecombineerd met materialen die wat meer warmte brengen in de badkamer namelijk; hout of koperen metalen.

Sfeer brengers

Een industriële badkamer kan al snel te koel en onbehagelijk worden wanneer je niet een aantal sfeer makers in het interieur verwerkt. Je kunt sfeer in je badkamer brengen door:

  • Verlichting: Industriële badkamerlampen geven de ruimte een aangename en gezellige sfeer. Zij hebben een warme gloed waardoor de donkere uitstraling van de badkamer niet kil is, als je gebruikt maakt van deze verlichting in spots, blijft de uitstraling van de badkamer strak.
  • Warme accessoires: Breng de sfeer in je badkamer door het gebruik van koperen accessoires, deze stralen warmte uit maar zijn ook erg stoer.

 

Kortom; combineer je ruwe basis materialen met warme accessoires en verlichting. Geniet van een stoere maar gezellige badkamer!

Sanistunter - gouden-kraan

Badkamer stijlen bij Sanistunter

Ben je eruit of deze badkamer stijl bij jou past? Of wil je toch nog een beetje extra advies? Wij helpen jou graag in een van onze showrooms verspreid door Nederland. Wij kunnen hier een 3D-ontwerp voor je maken zodat je precies kunt zien hoe jouw toekomstige badkamer eruit gaat zien! Kom binnenkort langs of maak online alvast een afspraak.

Wij bewaren dit bord voor jouw afspraak

Vind de stijl die bij jou past

Maak online een afspraak voor een moment dat jou het beste uitkomt. Er staat dan een medewerker klaar om jou te adviseren.

Sanistunter heeft de badkamer die bij jou past.

waar je ook naar op zoek bent

Sanistunter - magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!.

Geberit
Duravit
Grohe
Shuffle Drain
Wiesbaden
Mosa
Sphinx tegels

A-merken voor scherpe prijzen vind je bij Sanistunter

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij uw sanitair en tegels.

Complete- en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke badkamerwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droombadkamer.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Sanistunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.