Sanistunter - Radiator

Handdoekradiatoren

Designradiatoren

Radiatoren voor de badkamer hebben in de laatste jaren een forse facelift ondergaan. De handdoekradiator is niet meer weg te denken uit een moderne badkamer. Wil je functionaliteit combineren met schoonheid? Kies dan een handdoekradiator van Sanistunter. Natuurlijk alleen van A-merken. Dus gegarandeerde kwaliteit en een langere levensduur.

Keuze voor een handdoekradiator

De radiator is een onmisbaar attribuut in je badkamer. Natuurlijk is het prettig om vloerverwarming te hebben want dat geeft je lekker warme warme voeten. Maar met een handdoekradiator geef je je badkamer daarnaast een stijlvolle warmtebron. Bovendien geeft de warmte van je handdoeken een weldadig gevoel van comfort. Dus tover je eigen badkamer eenvoudig om tot een heerlijke wellness spa met een handdoekradiator van Sanistunter. In dit blog geven we je graag nog meer tips voor een luxe badkamer.

Soorten handdoekradiatoren

Bij Sanistunter kun je kiezen voor handdoekradiatoren van verschillende A-merken. En ze zijn verkrijgbaar in diverse maten en uitvoeringen. De bekendste is de traditionele handdoekradiator met zijn horizontale buizen. Maar we bieden je ook keuze uit designradiatoren die echt kunstwerken zijn. Door hun unieke ontwerp worden ze een bijzondere blikvanger in je modern gestylde badkamer. De handdoekradiator combineert het drogen van je natte handdoeken met het verwarmen van je badkamer. Je krijgt daarmee dus niet alleen een smaakvol verwarmde badkamer, maar ook aangenaam warme en droge handdoeken! Houd bij de keuze uit handdoekradiatoren wel rekening met het volgende punt. De handdoekradiator kan niet zijn complete capaciteit aan warmte afgeven aan je badkamer. Immers, een deel van de capaciteit wordt gebruikt om je handdoeken te drogen. Het is daarom aan te raden om een radiator te kiezen die enige overcapaciteit heeft voor de ruimte.

Sanistunter - FG Design radiatoren

Standaard handdoekradiator

De meeste handdoekradiatoren vallen in de rubriek standaard handdoekradiator. Nu zegt dat ‘standaard’ trouwens niets over het ontwerp. Dat ontwerp kan namelijk bijzonder kunstzinnig en uniek zijn. Wat het betekent is dat de handdoekradiator geen extra hoge warmteafgifte heeft. Verder is de verscheidenheid in standaard handdoekradiatoren enorm. Verkrijgbaar in alle RAL-kleuren en in een groot aantal modellen.

High power handdoekradiator

Daarnaast is er de high power handdoekradiator. High power radiatoren kunnen extra veel vermogen afgeven. Heb je een badkamerruimte die je met een standaard handdoekradiator van normale afmetingen niet geheel verwarmd kan krijgen? Dan is een high power radiator een prima oplossing. Wanneer je bijvoorbeeld je badkamer wilt vergroten en daarvoor extra verwarmend vermogen nodig hebt, dan is een high power radiator de juiste keuze.

Je radiator installeren

Je handdoekradiator kan aan de wand worden bevestigd of in de vrije ruimte. De radiatoren kunnen ook als functioneel element worden geïnstalleerd. Denk bijvoorbeeld eens aan een designradiator als trapleuning. Een tikkeltje gedurfd, maar een absolute blikvanger. Het installeren van je handdoekradiator is een technisch karwei. Daarbij voorzien de badkamerspecialisten van Sanistunter je graag van advies. Het is bijvoorbeeld belangrijk om rekening te houden met de warmteverdeling in je badkamer. Bij voorkeur plaats je je radiator op de koudste plek van je badkamer. In de regel is dat bij het raam of aan de buitenmuur. Zo ben je namelijk verzekerd van een prettige temperatuur in je hele badkamer.

Deskundig advies

Bij Sanistunter hebben we verstand van handdoekradiatoren. Als je een nieuwe badkamer gaat kopen met een handdoekradiator, kun je op onze hulp rekenen bij het maken van de juiste keuze. En we kunnen zelfs het hele traject begeleiden van aankoop tot installatie en de uiteindelijke oplevering. Wil je meer informatie over de aanschaf van bijvoorbeeld een handdoekradiator? Maak dan een afspraak bij een van onze Sanistunter showrooms of loop gewoon eens binnen. Onze badkamerspecialisten zullen je graag te woord staan. Ben jij je nog aan het oriënteren op het kopen van een nieuwe badkamer, ook dan helpen we je graag vrijblijvend op weg. Vraag ons gratis magazine aan om inspiratie op te doen. Bij het magazine ontvang je bovendien een waardecheque van € 500,-.

Sanistunter - magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque à € 500,-!

Wiesbaden
Grohe
Shuffle Drain
Mosa
Geberit
Sphinx tegels
Duravit

A-merken voor scherpe prijzen vind je bij Sanistunter

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw sanitair en tegels.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke badkamerwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droombadkamer.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Sanistunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.