Hangtoilet

Wandclosetten

Toiletten

Met de wandclosetten van Sanistunter kies je ook in het kleinste kamertje voor stijlvol design. Bij Sanistunter bieden we wandclosetten in een groot aantal modellen. Je kunt bij ons terecht voor zowel complete toiletsets als losse toiletpotten. Alle wandclosetten zijn van A-merken dus de kwaliteit is gegarandeerd.

Keuze uit wandclosetten

In moderne badkamers zien we steeds vaker wandclosetten in plaats van staande toiletten. Wandclosetten staan niet alleen stijlvol, ze zijn ook hygiënisch. Je kunt namelijk de vloer onder je toilet gemakkelijk schoonmaken. Deze hangende toiletten hebben standaard een inbouwreservoir, wat mooi is weggewerkt in de muur. De aanleg van je wandcloset vergt dus wel een kleine verbouwing in je badkamer. Je hebt de keuze uit verschillende modellen. Zo kun je kiezen tussen een vlakspoel wandcloset of een diepspoel model. Bij het diepspoel model valt je boodschap direct in het water. Dus dat geeft minder hinder van vervelende geurtjes. De vlakspoel heeft als voordeel dat je je ontlasting nog even kunt checken voordat je deze doorspoelt. Heb je weinig beenruimte in je toiletruimte? Denk dan eens aan een compact model wandcloset. Dit model komt minder ver van de wand af dan een standaard toilet, waardoor er ruimte overblijft voor uitstekende knieën.

Aangepaste wandclosetten

Verhoogde wandclosetten zijn een ‘must’ voor minder validen en senioren. Kijken we naar de standaard hoogte van toiletten dan is deze circa 40-43 cm. Het opstaan vanuit deze lage positie kost de nodige moeite. Verhoogde wandclosetten worden geïnstalleerd op maximaal 50 cm hoogte. Dat is aanmerkelijk makkelijker opstaan! Heb je ook nog kinderen in huis, dan is een standaard verhoogd toilet niet handig. In dat geval is het mogelijk om een losse toiletverhoger aan te schaffen. Deze verhoger plaats je gemakkelijk op het bestaande closet. Er zijn ook toiletverhogers met armsteunen. En als je nog meer veiligheid wilt, overweeg dan om aan de toiletwand veiligheidsgrepen te monteren. Die grepen bieden je steeds stevig houvast bij het opstaan. Zo hoef je niet meer bang te zijn om je evenwicht te verliezen.

LED-verlichting

Op zoek naar iets aparts? Denk eens aan wandclosetten met LED-verlichting in de pot. Je kunt de kleuren variëren naar je smaak. En het is ook nog eens praktisch. Want wanneer je kiest voor smart LED-verlichting met bewegingssensor, dan zal deze de toiletpot automatisch verlichten wanneer je ‘s nachts naar de wc gaat.

Extra hygiëne

Voor dat beetje extra hygiëne kies je voor wandclosetten met bidet of douchetoilet. Deze wandclosetten zijn namelijk uitgerust met een handige warm water sproeier die je kunt bedienen terwijl je op de pot zit. Dus op die manier eindig je je toiletbezoek veel frisser dan wanneer je enkel toiletpapier gebruikt. Natuurlijk heeft Sanistunter ook losse bidets in het assortiment. Maar het voordeel van een wandcloset met ingebouwd bidet of douchekop is dat je flink wat ruimte bespaart. Want je kleinste kamertje heeft meestal geen ruimte voor een extra bidet.

De accessoires bij je wandcloset

De mooie wandclosetten van Sanistunter maak je compleet met de juiste toilet accessoires. Zo zijn de huidige wandclosetten allemaal uitgerust met soft close brillen. Dus nooit meer een bril die op het verkeerde moment naar beneden klettert. Heb je oudere wandclosetten in huis en wil je ook een soft close bril? Geen nood, we verkopen ze ook los. Vergeet niet om ook je toilet toebehoren, zoals de toiletrolhouder, de toiletborstel en de reserverolhouder, allemaal te kiezen in de stijl van je badkamer. Sanistunter heeft volop keuze. Of je nu houdt van modieus zwart, natuurlijk hout of strak messing. We hebben het allemaal.

Advies over wandclosetten

Wil je deskundig advies over wandclosetten? Dan ben je bij Sanistunter aan het juiste adres. Onze badkamerspecialisten zullen je graag helpen om de meest geschikte keuze te maken uit het grote aanbod van wandclosetten. Dus kom gewoon even langs bij een van de Sanistunter showrooms om onze demo modellen uit te proberen. Wel je broek aanhouden!

Sanistunter - magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque à € 500,-!

Mosa
Wiesbaden
Geberit
Shuffle Drain
Duravit
Sphinx tegels
Grohe

A-merken voor scherpe prijzen vind je bij Sanistunter

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw sanitair en tegels.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke badkamerwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droombadkamer.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Sanistunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.